Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mimaris sana sonuna kadar katılıyorum bu kişi yalnız internetin onda olduğunu falanmı sanıyor allah aşkına adminlerimiz şu kişiyi engellesin yada uyarsın bıktım usandım bu kişinin saat başı yazılarından bende sürekli bakıyorum ve çıkıyorum süreksi sivas yatmamış yatmamış yatmamış yaww kardeşim bakarsın yatmamışsa çıkarsın senin ne hakkın var bize gına getirdin yeter artık yeteeeeeer sayfadaki tüm arkadaşlardan özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı
meskul ettıgımın farkındayım sayfaları konu acmayı bılmıyorum dıyede ekledım sızler boş mesaj yazarken ben sustum ama sımdı bılmedıgımden dolayı bılgı almak ıcın evde bakım maası formunu ışgal edıp rahatsızlık verdıgmıde bılıyorum ozellıkle ıstanbul bursa sıvas bunlar meskul ederken bız neden sessız kaldık sımdı ben 2 kelıme cevap ıcın burayı meskul edınce sıkıntınıza dustu nedense ....