Fitik olan gider ürolojiye amelyat olur isine gelen formda kalir isine gelmeyen ceker gider arslaninya arkadaş sen bizi fıtık ettin yaw
Fitik olan gider ürolojiye amelyat olur isine gelen formda kalir isine gelmeyen ceker gider arslaninya arkadaş sen bizi fıtık ettin yaw
Arslan parcasi gina gelmesin yAzilan her yaziya sazan gibi atlama tamammi gormezsin olur biter sana degil ama sivasli arkadaslarim dostlarima yardimci oluyorum isine geliyorsa ihtiyacli insanlar evden cikamiyorlar her an her saniye cikip bakamadiklari icin ben yaziyorum ki bu sogukta bosuna cikip bakmasinlar diye isine geliyorsasivassspor yemin ederim gına getirdin artık yeter
Fitik olan gider ürolojiye amelyat olur isine gelen formda kalir isine gelmeyen ceker gider arslanin
sen ne ayaksın arkadaş neyin kafasını yaşıyorsun ne içtin sen ukala dümbelek 30 sayfanın yarısını sen doldurdun ayıptır ayıp kendine saygın yoksa sayfadaki arkadaşlara saygın olsun
Saygi gormek istiyorsan saygi goster saygin yoksa bir ara hatirlat bulundugun sehirde at timarcisi bulurum senin icin
Sen zaten alcalmissin alcalacagin kadar ukalasana cevap verip senin kadar alçalmicaam istediğin kadar konuş
Saygi gormek istiyorsan saygi goster saygin yoksa bir ara hatirlat bulundugun sehirde at timarcisi bulurum senin icin
Bu sayfanin adminine sesleniyorun sadece nerelerin yattiğini gorecegimiz bir yer goster her baktigimda en az uc dort sayfa goruyorum tamam bayagi yer yatmistir diyorum bir bakiyorum ki sayfa sadece bir iki kisinin tekelinde sanki surekli kavga halindeler lutfen onlem alin