2016 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu basligimizin amacini saptirmamak adina yatan yatmayan illerin konusu disindaki sorulariniz için kategorimiz olan Evde Bakım Maaşı / Hizmeti konu basligi altında yeni konu açarak, ayni durumda olan ve ayni sorunları olan üyelerimiz içinde sorularına yanit almalarina yardimci olmaniz umidiyle , bu konudaki hassasiyetimi tekrar dile getirerek rica ediyorum.

slm arkadaşlar benim bi sorum var benim çocuga doktor sınırlı mental retedasyon tanısı koydu oran yazmadı sizce oran kac olur

bide ögrenme guçlugune nekadar oran verirler sizce. bilgisi olan yazsın lutfen

Arkadaşlar arkadasım evde bakım maası kesılsın dıye dılekce verdı.Saglık durumunda duzelme olmus bu nedenle.Görevli gelmiş formlar doldurmuş bunlar ısleme gırene kadar hesaba yatan maasınızı alabılırsınız demiş.Baktınız hesap sıfır buda demektır maas kesılmıstır demiş.Arkadaş ceza gelırse demıs görevlı gelmez gelsede sızden bır cezai işlem uygulanmaz demiş.Ne yapmalı sizce gecen ay cekmıs bu ay yatarsa yıne dıyor.

Arkadaşlar bu ay maaşlar zamlı yatacak ondan dolayı belki bir kaç günlük aksamalar olabilir öyle zannediyorumki bu hafta içinde iller yatmaya başlayacaktır. Tüm illerin en kısa sürede yatması dileğiyle.

hatay ne zaman yatar biligisi olan varsa şimdiden teşkür eder tüm ilerin en kısa sürede yatması deleyile sagılar sunarım

Evet arkadaşlar hayirlisiyla illerimiz yatmaya başladı. Gizem samsun bir çok ilimizde gecikme olmasına rağmen gecen ay 12 sinde yatmıştı, ama aralik ayinda 10nda yattigini goruyorum yine erken yatabilir, yine hataydan bilgi isteyen arkadaşım biliyorsun hatay geçen ay erken yatan illerimiz arasındaydı 13 nde yatmıştı ama ben bir çok ilimizle birlikte Cuma günü bir cok ilimizin yatmış olacağını dusunuyorum. Tüm illerin en kısa surede yatması dileğiyle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri