2016 Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kategori Yöneticisi; ramke84 bu konuya dair yapılan paylaşımları göremiyorum. Misafir girişi yaparak denedim, paylaşımları görebiliyorum.Sorunun çözülmesini temenni ediyorum.

Sorun sizin tarayıcınız ile alakalı bir durum olabilir, tarayıcı geçmişini temizleyerek tekrar denemenizi rica ediyorum. Tekrar eden bir durum olursa veya benzeri durum ile karşılaşan arkadaşlarımız olursa lütfen bildirin. Ben yine de site yoneticimize yaşadığınız sorunu ileticegim.

Sorun sizin tarayıcınız ile alakalı bir durum olabilir, tarayıcı geçmişini temizleyerek tekrar denemenizi rica ediyorum. Tekrar eden bir durum olursa veya benzeri durum ile karşılaşan arkadaşlarımız olursa lütfen bildirin. Ben yine de site yoneticimize yaşadığınız sorunu ileticegim.

Teşekkür ederim, sorun çözüldü

ŞUBAT AYI EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER
(Engelliler.gen.tr )

1- Tokat - 09.02.2016
2- Aksaray - 10.02.2016
3- Kahramanmaraş - 11.02.2016
4- Malatya - 11.02.2016

(Engelliler.gen.tr )

1- Tokat - 09.02.2016
2- Aksaray - 10.02.2016
4- Malatya - 11.02.2016
5- Bilecik - 11.02.2016
6- Çankırı - 11.02.2016

Arkadas bu ne ya her ay ayni kisiler yatti yatar yaticak kardesim belli bi gunu var hic olmadi buraya girecek kadar internetiniz varsa indirin mobil ziraati yada int subesine girip takip edin belki once siz gorursunuz yattigini siz yattidiye yazarsiniz burda hep bos muhabbet insanlar bi umitle girip bakiyo bu kadar sayfa varsa yatmistir diye elli sayfa var bunun 2 sayfasi yatti yazan 48 sayfasi yatti yatacak bugun yatar biraz anlayisli olun arkadaslar

(Engelliler.gen.tr )

1- Tokat - 09.02.2016
2- Aksaray - 10.02.2016
4- Malatya - 11.02.2016
5- Bilecik - 11.02.2016
6- Çankırı - 11.02.2016

Bu yatan tarihi yazma düşüncesi çok iyi olmuş. Biraz zorlanılır ama daha sonraki aylarda yattı yatmadı olaylarına bir çözüm olabilir belki. İlginize teşekkür ederiz.

Arkadas bu ne ya her ay ayni kisiler yatti yatar yaticak kardesim belli bi gunu var hic olmadi buraya girecek kadar internetiniz varsa indirin mobil ziraati yada int subesine girip takip edin belki once siz gorursunuz yattigini siz yattidiye yazarsiniz burda hep bos muhabbet insanlar bi umitle girip bakiyo bu kadar sayfa varsa yatmistir diye elli sayfa var bunun 2 sayfasi yatti yazan 48 sayfasi yatti yatacak bugun yatar biraz anlayisli olun arkadaslar

Dogru soyluyosun sen internet subesinde bak yatinca cek lak luk etme sana ne neyin eksiliyo sorarda yazarda nitekim biz engellier sitesi hem senin buraya yazmanda bi kirlilik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri