2017 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Yeter yani bu kadar .. Konu başlığı ne siz neler yazıyorsunuz.... Olmaz ki bir merakla giriyoruz bir sürü sayfa olmuş yatmıştır diyoruz, konu dışında bir sürü yazışma....... Adminlerin konu dışında olanları silmesi gerekir bence....

Bursali arkadaslar ziraat bankasinin bursa merkez sube muduru degismistir hayirli olsun.....yoksa mumikinmi gunduz saatinde maaslari birakmak

bazı iller neden öğleden sonra yatıyor diye düşünmüştüm,acaba bankanın elindemi dedim.demekki geç yatma nedeni bankaymış

Ağustos ayı evde bakım maaşı yatan iller listesi ( 1027 tl)

1-Amasya
2-Tokat
3-Samsun
4-Kırşehir
5-Afyonkarahisar
6-Hatay
7-Bursa

bursa yattı,sayfaya bakmama gerek kalmadı.birisi,yattıkca üstteki gibi sıralasın,yönetime yardım...bir ay sonra görüşürüz

Bursa evde bakım maaşı yatmıştır. Bugün bizzat çektim. Ben bu sitenin eski üyelerindenim. Ismim Black16'ydı. Şifremi unuttum. Yeni üyelik aldim. Kimseyle dalga geçmedim,geçmem. Iyi akşamlar.
Açıklama yaptığın için teşekkür ederim.ben rahim beni suçlayıp duruyorlardı.onun tekrar teşekkür ederim açıklamaları için.

GT-N7100 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Bursa evde bakım maaşı yatmıştır. Bugün bizzat çektim. Ben bu sitenin eski üyelerindenim. Ismim Black16'ydı. Şifremi unuttum. Yeni üyelik aldim. Kimseyle dalga geçmedim,geçmem. Iyi akşamlar.

Ben seni suclamadim birader sadece yazilana cevap verdim ve soyledigimdede hakliyim burada zor durumdaki insanlarla dalga gecen olursa bu terbiyesizliktir dedim ve halende sozumun sonuna kadar arkasindayim yoksa senin yalan soyledigini falan yazmadim hayırlı geceler

Geri