bursabursa16
SMS Activated
CILGIN...Yasiniz kac bilmiyorum ..o milletvekili oyle okonustu boyle dedi..90.li yillari hatirlarmisin bilmiyorum engellim hastanede rehin kaldi tarlami sattim kurtardim buyuk bas hayvanlari satip kalan tedavisini evdee devam ertim.Bizler canbukunutuyoruzzz....ben unitmuyorum unutamam sabahlari ekmekle zeyrini bulamazdik bugun soframda 3 cesit kahvalti var
90 li yillardakiler adam yerinemi koyuyordular sen yuz kerde ben adamimi adamdisin rlbette erkeksin ama ne yazikki ikinci vatandastin.unuuuutmiyorum bashekim geldi Yesilkartlilara 2.kalite antibiyotik uygulanacak dedi doktorlara ...bu gin eczanede kral ilacimizo aliyorua ALLAH VARPAR BIZI INALR ETMEYELIM...Birakin A partisi B partisi hukumet diyelim hepinize hayirli geceler
90 li yillardakiler adam yerinemi koyuyordular sen yuz kerde ben adamimi adamdisin rlbette erkeksin ama ne yazikki ikinci vatandastin.unuuuutmiyorum bashekim geldi Yesilkartlilara 2.kalite antibiyotik uygulanacak dedi doktorlara ...bu gin eczanede kral ilacimizo aliyorua ALLAH VARPAR BIZI INALR ETMEYELIM...Birakin A partisi B partisi hukumet diyelim hepinize hayirli geceler