2017 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Arkadaşlar şizofren hastalarının bakım maaşı kesilecek diye bir açıklama hiç bir yerde yapılmış değildir. Maaşı kesilen üyemizin böyle birşeyi neden söyledi yasal dayanığı nedir bilemiyorum. Şuan hala aynı kriterler devam etmektedir.

Sizofren hastalarina demedim benim hasta hem sizofren hem gozleri gormuyor kriterleri degismis hastanin bakima muhtacliktan cikmis kendine bakabilirmis....hayirlisi olsun

bursabursa16? bilmece gibi konuşma ya gelir kriterini aşıyorsunuz yada rapor süreniz dolmuş. sizinki kesilmişse başkalarının niye kesilecek

bursabursa16 hastanızın 2 gözü görmediğini yazmışsınız bu bile bakım parası almasını sağlar eğer kesilmişse bu işte bir bit yeniği vardır ya siz bu konuda olmayanı varmış gibi göstermişsiniz yada hastayı kontrol etmişler hasta iyileşme göstermiş

Iyi akşamlar yatan ileri konusalim boş konuşmayın haberimiz olurdu saptirmayalim yok öyle birşey hataylı arkadaşlar saygılar yöneticiler saygılar

Arkadaslar sayfayi. Daha fazla mesgul etmeyelim ALLAH DEVLETIMIZE zeval vermessin 7 yil verdiler bu parayi inanin gelir artisi yok raporu surekli agir ozurlu orani yuzde
..yilda 2 defa kontrole gelinirdi ancak bu seferki kontrolculer kestirmisler sebebini telde sorduk hasta bakima mihtac degildir karari verilmis
..yuzde 92 sizofren ve ameliyatla duzelmeyen gozlerde gormeme hastanin yasi 84

Arkadaslar sayfayi. Daha fazla mesgul etmeyelim ALLAH DEVLETIMIZE zeval vermessin 7 yil verdiler bu parayi inanin gelir artisi yok raporu surekli agir ozurlu orani yuzde
..yilda 2 defa kontrole gelinirdi ancak bu seferki kontrolculer kestirmisler sebebini telde sorduk hasta bakima mihtac degildir karari verilmis
..yuzde 92 sizofren ve ameliyatla duzelmeyen gozlerde gormeme hastanin yasi 84

hoçam dogrudur keşerler birdaha baş vur mermurlarla konuş bi

Geri