Arkadaşlar şizofren hastalarının bakım maaşı kesilecek diye bir açıklama hiç bir yerde yapılmış değildir. Maaşı kesilen üyemizin böyle birşeyi neden söyledi yasal dayanığı nedir bilemiyorum. Şuan hala aynı kriterler devam etmektedir.
[MENTION=14902]bursabursa16[/MENTION];
şizofren hastasının bakım parası neden kesilecekmiş nerden duydunuz, varsa bir link verirmisiniz?
Sizofren hastalarina demedim benim hasta hem sizofren hem gozleri gormuyor kriterleri degismis hastanin bakima muhtacliktan cikmis kendine bakabilirmis....hayirlisi olsun
Sizofren hastalarina demedim benim hasta hem sizofren hem gozleri gormuyor kriterleri degismis hastanin bakima muhtacliktan cikmis kendine bakabilirmis....hayirlisi olsun
senden bişe anlamış değilim detaylı açıklarmısın konuyu
Hasta kaç yaşındadır.yazarsanız sevinirimSizofren hastalarina demedim benim hasta hem sizofren hem gozleri gormuyor kriterleri degismis hastanin bakima muhtacliktan cikmis kendine bakabilirmis....hayirlisi olsun
Hasta kaç yaşındadır.yazarsanız sevinirim.18 yaşını bitirdiyse olabilir.
GT-N7100 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi
yok kardeşim ne 15 gunluguarkadaşlar yeniyim.
hesap açalı 15 gün oldu. 15 günlük yatırmazlar dimi?
Arkadaslar sayfayi. Daha fazla mesgul etmeyelim ALLAH DEVLETIMIZE zeval vermessin 7 yil verdiler bu parayi inanin gelir artisi yok raporu surekli agir ozurlu orani yuzde
..yilda 2 defa kontrole gelinirdi ancak bu seferki kontrolculer kestirmisler sebebini telde sorduk hasta bakima mihtac degildir karari verilmis
..yuzde 92 sizofren ve ameliyatla duzelmeyen gozlerde gormeme hastanin yasi 84