2018 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dolar ziraat cep şubemde 7.03 u gördü sonra neler yapıldısa 6.43 e düştü birilwri acaip para kaldırıyor her gün keşke hqrcamasadımda bin dolar biriktirip al sat yapsadım bankaların makasına ragmen her gün 500 tl kazanırdım
maaslarımız 700 tl e duştüfarkındamısınız
Yat kalk şükür et böyle bir yardım parası aldığına.fırsatcılık yapmayı bırakda biraz milli ol vatanını düşün doların artışı piyasayı bozuyor insanlar iş yapamaz hale geliyor onu düşün.allah devletimize zeval vermesin yoksa o aldığın parayı boşver yicek ekmek bulamassın.günlük 500 TL kananırmış Allah Allah git biriktir kazanda alma şu parayı o zaman

FIG-LX1 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Benim babam 2 si engelli 3 cocukla annemi ortada birakali 25 sene oldu bu 25 senenin yarisi aclik yoksulluk rezillikle gecti sende yoksa kimsen olmuyor annem neler cekti ama 10 yili asti devletin sosyal yardimlari bakim parasi 2022 derken hayatini sürdürüyor ve bu adam 25 yildir 3 cocugunuda gorme ihtiyaci duymadan emekliligin tadini cikariyor allah razi olsun ki yillardir az yada cok insanlar muhtac kalmadan yasayabiliyor herseyin hayirlisini versin allah...

SM-A710F cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

2018 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Hatay
3-Antalya
4-Giresun
5-Aksaray
6-Adıyaman
7-Çanakkale

2018 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Tokat
2-Hatay
3-Antalya
4-Giresun
5-Aksaray
6-Adıyaman
7-Çanakkale
8-Diyarbakır
9-Afyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri