Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rahim arkadaşım e devlet ödeme tarihi ikisininde aynı yani sanki biri bir maaş ikramiye demek istiyorum fakat basında açıklama yok ben muhasebeciyim ödeme gününe bakarım sen nedersin en iyisi bayrama kadar belli olur olsa çok iyi olacaktı ..resmini ekliyorum bak iki tarih aynı ayın 13 'ü https://i.hizliresim.com/Q2ya1k.jpg
Bendede ayni 2 tarih amaaa biri 31.07 biri 31.08 gecen ay ki de gorunuyor sistemsel ya zaten ilkkinde 1.085 tl yaziyor yanlis oldugunu anlamak zor olmasa gerek
yukarıda açıklamamı yaptım ve resmini koydum gerisi bayrama kadar beklemekte inşallah olur ek bir maaş ilaç gibi gelir eğer olmazsa ne yapalım aldığımızla yetiniriz yalnız ortalik çok pahalı
Dolar ziraat cep şubemde 7.03 u gördü sonra neler yapıldısa 6.43 e düştü birilwri acaip para kaldırıyor her gün keşke hqrcamasadımda bin dolar biriktirip al sat yapsadım bankaların makasına ragmen her gün 500 tl kazanırdım
maaslarımız 700 tl e duştüfarkındamısınız