2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya nasıl iştir arkadaş bu ya 15 ine gelmeden nerdeyse bütün iller biterdi şimdi 4-5 tane il zor yattı aksaray shçeki aradım acmadilar aile ve sosyal politikalar bakanlıgını aradım açmıyolar meşgule dusuruyolar çok büyük bir işleri var ya sanki tok açın halinden ne anlar ki ya denetleme varmış güya bu denetlemeyi ayin başında baslatsalardi şimdiye biterdi birde insan muamelesi yapmıyorlar hayvan gibi azarliyolar benim abim epilepsi hastası ve kullanmasi gereken ilaçlar var ve bu ülkede adım atsan nefes alsan para tabiki bu memurların bakanların umrunda mi kendileri milyonlarla oynuyorlar yeter yaa vallahi her ay aynı işkence

arkadaşlar aslında resmi kurumlar doğru DÜRÜS CEVAP vermek zorunda kimsenin sizi azarlamaya hakkı yok tur bu bir hakarete girer susmayın cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunun siz değerli insanlar bu yüzden hakarete mahruz kaliyo susmayın hakkınızı arayın susarsanız böyle önüne gelen ezmeye kalkar ve hakaret eder

devletimiz sizi millete hakaret edin azarlayın diye oturmadınız o koltuklara herkes haddini ve yerini bilecek arkadaşlar suç duyurusunda bulunun size yapılanı bir başka insana da yapamasınlar artık uyanın hukuk devletinde yaşıyoruz saygilar sevgiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri