2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa sosyal hizmetleri arayan oldumu arkadaslar

Bursa ve çoğu il Bu gece yatar (inşallah)sinirlerinin ziplamasini ve azını bozmak isteyen kurumu arar.ters ters konuşuyor gapçıklar (bu arada gapçık ın anlamı kuzey afrika makukulu kabilesinde yemeklerden sonra yenen tatlı demek yanlış anlaşılmasın :) :) :)

:) Bugün bi iki defa aradım ben aslında da baglanamadim bilgiyi verecek arkadaşa bağlıyorum diyor o arkadaştan hep meşgul çalıyordu

merhaba tekırdagda yasıorum 13 ünde bakıcı maaşı yatıyordu ama yatmadı acaba yatan arkadaşlar varmı lutfefen cvp yazarsanız...teşekkürler....

Tekirdag Defterdarlığı aradım Guncelleme yapiliyormus,Maliye Bakanlığından odeme istediklerini soyledi...muhtemelen yarin sabah hesaplarda bankada olacagini soyledi...İl Sosyal hizmetlerde 20 sine kadar yatar bu hafta içinde hesapları kontrol edin dediler...

Arkadaşlar bu nedir böyle boş laf yerimi burası herkes paranın yatmasını istiyor siz sıkıntıdasınız da biz çok mu iyiyiz bakın bakalım 30 sayfada birtane ADANALI çıkıp yazı yazmış mı ayıp be bu ne laf kalabalığı böyle

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars

13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

15.01.2018
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri