2018 Ocak Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yöneticilerden birşey isteyeceğim. Devlet e kızanları sövenleri banlayabilir misiniz ? Devlet bâkidir, hükümet geçicidir. Kızacaksanız hükümete kızın. Yazmayayım yazmayayım dedim illa insanı çileden çıkarıyorsunuz. Yattımı yatmadımı diye boşuna sormayın. Yatınca yazarlar zaten. Kaç yıldır siteyi kullanıyorsunuz öğrenemediniz. Bu kadar sayfa olmuş 7 il var daha yatan. Giren insanlar umutlanıp umutlanıp sayfaları gezip sizin boş sebeplerden yaptığınız kavgaları görünce üzülüyorlar. Ayıptır yazıktır. Yapmayın arkadaşlar.

ya arkadaş konuşmuyayim DİYORUM bi yerden bi laf cikiyo arkadaş konuşmak kadar güzel bişey varmı niçin bu engelleme sadece para için mi insanlar konuşmak zorunda hepimiz bu sitenin takipçileri engelli veya engelli yakını olduğunu var sayarsak asıl engeli kendinizin koyduğunuzun bir kere burda farkına varın SEN sus NİYE kardeşim yazmiyosun SEN para yattı mı BUNU SÖLE kardeşim para yatsın gerisi benim için hava civa bu mudur insanlık biri önüne bir çakıl taşı koyduğu zaman feryat figan edersin NERDE bu engelli hakları diye ama arka yüzüne baktın zaman gelir burda asıl engeli kendin koymaya kalkarsın nasiiiiiiiiii

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars

13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

15.01.2018
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

Arkadaslar butce girusmelerinin uzamasi buna neden oldu. Daha fazla birbirimizi uzmenin bi anlami yok..mesela bursa bu gun de yatabilir uzayabilirde biz gonderdik diyor memur maas bordrolarini..hayirlisi olsun ..bakin her ay yatiyor sukur

Adana yattı sevgili kardeşlerim, Allah sabır versin; dileğim en kısa sürede herkesin bu bekleyişten kurtulmasıdır. Sevgiler...

2018 Ocak Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

09.01.2018
1-Kars

13.01.2018
2-zonguldak
3-Sivas
4-Şanlıurfa

15.01.2018
5-istanbul
6-Ordu
7-Kocaeli

16.01.2018
8-Adana
9-Rize
10-Aksaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri