2018 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Borç çok kira gecikti yapcak çok şey o yuzden yattıgını ögrenip yatayım diyorum

para yetmıyorkı.bızdede kalmadı,bıde elektronık esyalar arızalandı
en rahat yasayanlar esnaflar..hersene mallara üç beş on zam yaparak zarar etmeyip daha çok kazanıyor
bizde bakım parasıyla bir ayı gecırmeye cabalıyoruz

Esnaf her devir yolunu buluyor berber ve çaycılar apartman dikiyor profosorler 10 senede 1 ev ancak
aynen zammı koyar yoluna devam eder memur larda eh iste bi sekilde devlet aç bırakmaz kalanın işi zor

selamlar ben Mart ayında başvurdum iki ay içinde yatar paran dediler hala beklemedeyim bu ayda yatmaz ise nereye gidecem nereye sorucam bilmiyorum benim şanssızlığım mi yada aynı sorunları yaşayan oldumu aranızda İzmir beklemedeyim

2018 Temmuz Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Amasya
2-Tokat
3-Kırklareli
4-Edirne
5-Aksaray
6-Bolu
7-Sakarya
8-Hatay
9-Ordu
10-Antalya
11-Afyon
12-Samsun
13-Diyarbakır
14-Giresun

Başladı :) gelir arkası geçen ayki forumda biri arastırmıs kaymakamlık sosyal yardım vakfı geçiriyormus parayı 12 side yatacak demis dogru olabilie çanakkale izmirden sonra yatardı hep bekliyorum izmiri artık öglen vakti gidip ihtiyaç yapabiliriz Geceye kalmayabilir

Başladı :) gelir arkası geçen ayki forumda biri arastırmıs kaymakamlık sosyal yardım vakfı geçiriyormus parayı 12 side yatacak demis dogru olabilie çanakkale izmirden sonra yatardı hep bekliyorum izmiri artık öglen vakti gidip ihtiyaç yapabiliriz Geceye kalmayabilir

Inşallah kardeşim

Yawww e devlet üzerinden hala bakım parası bölümünde kayıt bulunamadı yazıyor 13 ünde yatması gerek gece saat 12 den sonra yine bakacağım hayırlısı...

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri