Giderler çıkartılmaz. Toplam gelir neyse ona göre hesaplama yapılır.
[MENTION=20120]Batuhanim[/MENTION] Lütfen yatan yatmayan illerin takibini aşağıdaki konumuzdan takip edelim.Merhaba ankara henüz yapmamış ama bilgisi olan varmı normalde 13 yatardi bilgisi olan paylaşan bilirmi rica etsem
Ben aile ve sosyal politikalar bakanlığı müşteri hizmetlerini aradım ve herhangibir resmi açıklama yok denildi kişi başına düşen gelir ile ilgili sizin kendi hesaplamaniz mı yoksa kesin bir bilgi mi şimdiden teşekkür ederim
Gulumse hanım bişey sorabilir miyim? Eve giren gelir 1600tl ,annemi yetim aylığı 498tl ,evde bakim maasim1085 . Sorum su dulvyetim ikramiye verilecege soylendi anbemle kardesi yari yariya aliyor olum ayligini bu ikramiyede 500 tl annem 500tl kardesi vetilecek dimi anlayamadim burasini? Bide 2018 ocak yetim aylığına 25tl zam yapıldı. Haziran da yine 25tl zam yapılır diye düşünüyorum. Böyle unda geliri aşıyor muyuz? Evde bakım maaşı hane gelirine ekleniyor muyardımcı olursanız sevinirim
kardeşim evde bakım parasını gelire dahil etme kişi başı 967 geliri evde 2 kişi ise 1934 lira 3 kişi ise 2901 lira olması lazım ikramiyede dediğin gibi 500 kardeşin 500 annen alır evde bakı parası dahil edilmez çünkü o hakkı kaznıyorsun ama onu 2022 maaşlarına eklediler
kardeşim evde bakım parasını gelire dahil etme kişi başı 967 geliri evde 2 kişi ise 1934 lira 3 kişi ise 2901 lira olması lazım ikramiyede dediğin gibi 500 kardeşin 500 annen alır evde bakı parası dahil edilmez çünkü o hakkı kaznıyorsun ama onu 2022 maaşlarına eklediler
Cevap için çok sağolun evde 4 kişiyiz. Bişey daha sorabilir miyim haziran yetim aylığına 25 tl zam gidip belirtmeliyim di mi? Bide 500tl ikramiyeyi bildirmeyi miyim yoksa onlar otomatik görür mu?
geliri aşmadığı sürece sorun olmaz sonuçta 6 ayda bir maaşlar artıyor ikramiyeyi tüm emekliler alacak aşmadığı sürece sorun olmaz adamakrın elinde sistem var zaten ufacık şeyi görürler