Ülkede çok büyük bir kriz var.hükümet birçok sosyal yardımı kesmiştir...gerçekten durum vahim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatay içünde an itibariyle e-devlet kaydı güncellenmiş olup Hatay içün ödeme tarihi 13 haziran olarak gözükmektedir lakin muhtemelen o tarihten daha erken yatabilir zaten yattığı anda hemen burdan tekrardan yazarım arkadaşlar yani beklemede vede takipteyiz herdaim olduğu gibi inşallah [emoji106]hatay kayıt yok yazıyor arayan varmı kurumu arkadaşlar
Samsundan bilgisi olan varmı arkadaşlar
Utanmasalar ayın sonunda verecekler ellerinde olsa hiç vermezler yazıklar olsunİzmirden bilgisi olan varmı.? e devlette sabah 13 yazıyordu.şimdi 17.si olmuş.sos hiz arayıp bilgi alan varmı acaba...
Aynen efendim dediğiniz gibi zaten temmuz zammı normal memur zammı olan yüzde 5 ile aynı zaten birde üstüne enflasyon farkını eklerler tabii enflasyon şayet efendim fazla çıkacak olursa yani ancak en çok 70 TL gibi bir zam tutarı söz konusu bedele eklenmesiyle birlikte tahmini olarak ben 1375 TL civarı olabilir diye öngörmekteyim ama tabii bu konuda şayet daha detaylı hesap yapabilecek olan kıymetli arkadaşlarımız var ise şayet o zaman lütfen onlarında bu zam konusundaki detaylı fikir vede yorumlarını bekliyoruz efendim [emoji106]Bizim en son ödeme 02.06 yazıyordu ama Halen yaymamış..normal 13 ünde alıyoruz.
Not. Temmuz'da maaşlar ne kadar artar diyen arkadaş 60.70 lira filan artar yani 4 paket sigara parası
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi