2019 Haziran Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

İSTANBUL yattı bu saatte ilk defa anlamadım neden böyle oldu.

vallahi kardeşim bunda anlaşılmıcak bişey yok nedeni şu seçim varya onun için öyle yapıyorlar çünki normalde izmirde istanbulda ayın 13 ünde yatıyor izmiri ise 13 yerine ayın 17 sine çekmişler ist ye yem atıyorlar bi nevi diyolarki bakın parayı erken yatırıyorum sizde oyları akp ye verin..ben izmirde yaşıyorum fakat kendimi bildim bileli oyumu hep akp ye veririm nedeni şudur bu bakım aylıklarını ve 2022 aylıklarını yukselten akp hükümeti oldu ve şimdi ufacık cocuga bile aylık bağlanıyor engelli oldugu zaman..ama daha onceden böyle bir sistem yoktu biz engellilere iylik eden akp hükümetidir buraya kadar güzel..ama izmire gelince hep bir zalimlik söz konusu tmm izmirin bir çoğu hep chp li ama ben veya benim gibileri ne yaptı onların yüzünden bizde çekiyoruz oysaki yaptığı yanlış ayrımcılık söz konusu bir çoğusu akp ye düşman olmaya başladı hem suriyelileri başa bela ettiler şimdide engelileri hiçten saymaya başladı böyle giderse oy zor verirler..

Arkadaşlar 2022 ve evde bakım aylığı 2019 ikinci yarısı yükselecekmi temmuzda maaşlar ne kadar olacak

Evde bakım için temmuzda memura yüzde 5 zam garanti.enflasyon düşük çıksa bile.eger enflasyon yüzde 4 den fazla çıkarsa çıkan fazlalık yüzde 5 in üzerenine eklenecek.yani en az 65 lira kesin.fazla olabilir ancak 65 liradan az olmayacak

İzmir den olan arkadaşlar saat 3 gibi baktığımda kayıt vardı şimdi baktım kayıt yok diyor Sizdede aynımı acaba?

Ülkede çok büyük bir kriz var.hükümet birçok sosyal yardımı kesmiştir...gerçekten durum vahim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri