2019 Haziran Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Söyleyecek söz bulamıyorum.bu nasıl adaletsizce bir dağilım.bir çok ili erken yatır seçim malzemesi yap.diğer illeri nerdeyse ayın sonuna doğru yatır.izmir için konuşuyorum geçen ay 15.de yattı.edevlette 17.si yazıyor.sos.hiz arayıp aldğım cevap ayın 20.si.walla pes.geçen aya göre 5 gün geç yatır.buradaki arkadaşlardan ricam, cimer..e yaşanan olan biten bu haksızlığı yazın ben yazdım.şikayet ne kadar çok olursa dikkat çekeceğini düşünüyorum.

her zaman aldığınız tarih hangi günse o günün saat 12,35 inde hesaplara yatırılır isterse cumartesi pazar olsun farketmez. Aldığınız tarihten önce boşuna sormayın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ah keşke vallahi öyle bir olsa da dünyalar bizim olsa ama maesef ne yazikki işte iş bankaya gelince maalesef öyle olmuyor efendim çünkü neden diye derseniz: Hatay içün geçen ay 9 Mayıs'ta yatmıştı hesaplara ama maalesef haziranın 14 ü oldu ama halen daha beklemede vede takipteyiz efendim [emoji106]

En derin saygılarımla

Neffos_C7 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Ayın 13 ünde yatması lazım Dı Trabzon da ama hala yatmadı nedendir acep

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü TELEFON (0242) 243 44 75

İzmir e devletde ayın 17de yazar birde 19 da yok 20de. Nasıl bir iş anlamadım her kafadan ses çıkıyor

Geri