ercan %50 14 Kas 2019 #215 İzmir in bazı ilçelerinde yatmış. Her ilinde aynı anda yatmıyormuş. Mesela Bergama yatmış. Var ise oradan bir arkadaş teyit edebilir.
İzmir in bazı ilçelerinde yatmış. Her ilinde aynı anda yatmıyormuş. Mesela Bergama yatmış. Var ise oradan bir arkadaş teyit edebilir.
K kalbimin_gunahine 14 Kas 2019 #216 yılma' Alıntı: izmir yattı diye diyorlar hesapda para yok Genişletmek için tıkla ... yılma izmir guzelbahceden yazıyorum izmir yattı sımdı hesaba baktım yatmış iyi geceler
yılma' Alıntı: izmir yattı diye diyorlar hesapda para yok Genişletmek için tıkla ... yılma izmir guzelbahceden yazıyorum izmir yattı sımdı hesaba baktım yatmış iyi geceler
K Karagöz16 14 Kas 2019 #219 ENGELLİ_BABASIYIM' Alıntı: Osmangazi yok hala Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ilçeler sırayla hesaba geçiyor galiba bende intrnet bankaciligindan kaç kere kontrol ettim osmangazi de en kısa sürede yatar.
ENGELLİ_BABASIYIM' Alıntı: Osmangazi yok hala Genişletmek için tıkla ... Kardeşim ilçeler sırayla hesaba geçiyor galiba bende intrnet bankaciligindan kaç kere kontrol ettim osmangazi de en kısa sürede yatar.