2019 Şubat Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Hatay
2-Amasya
3-Kırklareli
4-Bolu
5-Tokat
6-Ordu
7-Kahramanmaraş
8-Sakarya
9-Afyon
10-Malatya
11-Samsun
12-Kırşehir
13-Aksaray
14-Edirne
15-Zonguldak
16-Konya
17-Çanakkale
18-İstanbul
19-Rize
20-Mersin
21-Gaziantep
22-Sivas
23-Niğde
24-Bilecik
25-Ankara
26-Adana

Not:Giresun,Bitlis,Aydın,Kocaeli,Trabzon,Manisa,Muğla,Tekirdağ,Kayseri,Eskişehir için hesaplarınızı kontrol edip yatıp yatmadığına dair bizlerle bilgi paylaşımında bulunursanız seviniriz.

Ne alaka acaba anlamadim antalya ya cezami vermişler o zaman neden e devlette 12 sinde yatak diyor anlamis degilim :(
Antalyaya niye ceza versinler e devlette ne alakası var e devlette 13'ünü gösterdiği zaman 11' inde yattığı zaman niye erken yattı diyormuyuz e devlet sadece göstermelik kişiye ödenen parayı ve devletten çıkan parayı göstermek için antalya her zaman ayin 12 sini geçmezdi yeniyılin ilk zamlı maaşlarıni alacağız düzenleme geç kaldı herhalde 15 ini bekleyeceğiz sağlık olsun

Yatan iller
1- Hatay2- Amasya3- Tokat4- Aksaray5- Edirne6- Kahramanmaraş7- Kırklareli8- Bolu9- Sakarya10- Ordu11- Afyonkarahisar12- Samsun13- Malatya14- Kırşehir15- Eskişehir16- Kayseri (Develi)17- Çanakkale18- Zonguldak19- Konya20- İstanbul21- Tekirdağ 22-Giresun23- Trabzon24- Sivas25- Mersin26- Rize27- Aydın28- Kocaeli29- Ankara (Polatlı)30- Bilecik31- Gaziantep32- Manisa33- Niğde34- Bitlis35- Muğla(Fethiye)36- Adana

FIG-LX1 cihazımdan Engelliler.Gen.Tr mobil uygulama ile gönderildi

Antalyaya niye ceza versinler e devlette ne alakası var e devlette 13'ünü gösterdiği zaman 11' inde yattığı zaman niye erken yattı diyormuyuz e devlet sadece göstermelik kişiye ödenen parayı ve devletten çıkan parayı göstermek için antalya her zaman ayin 12 sini geçmezdi yeniyılin ilk zamlı maaşlarıni alacağız düzenleme geç kaldı herhalde 15 ini bekleyeceğiz sağlık olsun
Cok pardon sizle bir alakasi yok ben laf icabi oyle dedim cezami veriyorlar diye tabikide sizin dediginiz dogru ben yanliş anlasildim galiba tekrardan kusura bakmayin :)

Cok pardon sizle bir alakasi yok ben laf icabi oyle dedim cezami veriyorlar diye tabikide sizin dediginiz dogru ben yanliş anlasildim galiba tekrardan kusura bakmayin :)
Yok bi kusurunuz biliiyorum çoğumuz bu yardımla geçimimizi sağlıyoruz bazen oluyor böyle aksamalar inşalalh düzelir eski sisteme göre 11. veya 12 sinde yatar tekrar

Geri