Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Düzce İli evde bakım maaşları yatmıştır arkadaşlar. Son iki ay 18' inde yatmıştı. Bu ay 14' ünde yattı. Allah devletimize zeval vermesin, vatanımızın birliğini, beraberliğini bozmasın, güle güle harcamayı nasip etsin.
Rapor yenileyince tekrar evrak istiyorlar mi biz yetistiremedik 13 Şubat'ta doldu süresi 25 Şubat'ta hastaneden alıp vereceğiz raporu sosyal hizmetlere başvuru tarihimiz 25 Ocak kesilir mi bizim maaş nasıl olur yoksa devam ederim
Bursa da bu bakım aylığı ile ilgilenen kim varsa eğer keyfi veya bir kâr uğruna bizleri bekletiyor ve mağdur ediyor sa. Rabbime havele ediyorum boyunları kopsun . Ha eğer onların elinde olan bir durum değilse bu işten kim sorumlu işe inşallah maaşını alamasin bizim gibi bekleyip çatlasın her gün
Ben kimsenin ahını almadım kimseye bedduva etmedim . Keyfi ve kâr amaçlı bizi mağdur eden varsa bekleten varsa onlarla ilgilendiren bir konu. Hırsıza kimse Allah razı olsun demez. Ve bedduva edincede ah almış olmaz