2019 Şubat Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller

Düzce İli evde bakım maaşları yatmıştır arkadaşlar. Son iki ay 18' inde yatmıştı. Bu ay 14' ünde yattı. Allah devletimize zeval vermesin, vatanımızın birliğini, beraberliğini bozmasın, güle güle harcamayı nasip etsin.

Şubat Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

1-Hatay
2-Amasya
3-Kırklareli
4-Bolu
5-Tokat
6-Ordu
7-Kahramanmaraş
8-Sakarya
9-Afyon
10-Malatya
11-Samsun
12-Kırşehir
13-Aksaray
14-Edirne
15-Zonguldak
16-Konya
17-Çanakkale
18-İstanbul
19-Rize
20-Mersin
21-Gaziantep
22-Sivas
23-Niğde
24-Manisa
25-Bilecik
26-Ankara
27-Adana
28-İzmir
29-Uşak
30-Isparta
31-Antalya
32-Balıkesir
33-Düzce

34-Denizli
35-Trabzon
36-Aydın
37-Eskişehir

Adıyaman daha yatmadı.
Raporun bitimi şubat 22,Rapor bitmeden raporu yeniledim ve evrakları teslim ettim.
kesinti olmaz değil mi ?

Rapor yenileyince tekrar evrak istiyorlar mi biz yetistiremedik 13 Şubat'ta doldu süresi 25 Şubat'ta hastaneden alıp vereceğiz raporu sosyal hizmetlere başvuru tarihimiz 25 Ocak kesilir mi bizim maaş nasıl olur yoksa devam ederim

Bursa da bu bakım aylığı ile ilgilenen kim varsa eğer keyfi veya bir kâr uğruna bizleri bekletiyor ve mağdur ediyor sa. Rabbime havele ediyorum boyunları kopsun . Ha eğer onların elinde olan bir durum değilse bu işten kim sorumlu işe inşallah maaşını alamasin bizim gibi bekleyip çatlasın her gün

şimdi o kadar ah aldın, beddua ettin ya şu an yatmışsa senin yardım parası.. hele bir bak belki yatmıştır da bedduanı geri alırsın

Ben kimsenin ahını almadım kimseye bedduva etmedim . Keyfi ve kâr amaçlı bizi mağdur eden varsa bekleten varsa onlarla ilgilendiren bir konu. Hırsıza kimse Allah razı olsun demez. Ve bedduva edincede ah almış olmaz

Geri