arkadasım bunda şikayet edilecek bir durum göremiyorum ben, şöyle ki,, evet 39 gün önce yattı ama ayın 29 .da alındı bir ay içersinde 2 defa maaş aldın 15/ 20 arayla agustosun masını da bayramdan önce aldık20 gün arayla 2 defa maaş alırken iyi oluyorda kardesim erken yatan para erken yatmamış olsaydı ki zaten 11 itibariyle yatmaya başlıyor 15. de kadar 3/4 il yatıyordu
diyeceğim şudur ki zaten bakanın açıklamasında 4-9 eylül arası diye bir ibare var 5 itibariyle hesaplara yatmaya başlayacaktır 13 dakka sonra ayın 9 u olacak belki bugün belki cumaya kadar onu da gec 11 den itibariyle yatmaya başlasa bile maaşlar tam gününde yatmış olacak şükredelim, mevlam devletimize milletimize zeval vermesin kardeşimbekleyelim şükredelim sabredelim ,
ben kendi kanımca şikayetlik bir durum oldugunu düşünmüyorum, yanlışmıyım arkadaslar?
tamam 5 de ödemeler başlayacak demiş başlamış olsaydı yine erkenden ödenmiş olacakdı bu ayın maaşları,
bakanlık bir güzellik daha yapmak istemiş minnettarız diye düşünüyorum, gününde alabildiğimiz için sonsuz teşekkürler