Bugün sosyal hizmetler müdürü olan bir arkadaşımdan net bir bilgi alıp sizinle paylaşırım.
DRA-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba müsait olan biri kişi başı gelir hesaplama kişinin yıllık geliri 12 ye bölünerek mi hesaplanır aşıp aşmadığı acaba
Evde bakıma yok, engelli yaşlı dul aylığı yetim aylığı eğitim sağlık yardımı vb. bunun gibi yardım alanlara veriliyor 1000 TL nakdi yardım
sende ısrarla bakım ücreti alanlara yok deme e devlette ödemesi gözükmeyen bakım ücreti alanlarda birisi 144 ü aradı 3 nisanda alacaklarını söylediler.nerden biliyorsun bakım ücreti alanlar alamayacak münecccim misin.senin yazdıkların yüzünden soğuk terler döktüm neredeyse ağlıyacaktım.yazdıkların insanları karamsarlık içine sokmaktan başka birşey değil.zten 144 ptt müşteri hizmetleri kilitlenmiş.insanların daha beter kafasını karıştıracak şeyler yazma lütfen
sende ısrarla bakım ücreti alanlara yok deme e devlette ödemesi gözükmeyen bakım ücreti alanlarda birisi 144 ü aradı 3 nisanda alacaklarını söylediler.nerden biliyorsun bakım ücreti alanlar alamayacak münecccim misin.senin yazdıkların yüzünden soğuk terler döktüm neredeyse ağlıyacaktım.yazdıkların insanları karamsarlık içine sokmaktan başka birşey değil.zten 144 ptt müşteri hizmetleri kilitlenmiş.insanların daha beter kafasını karıştıracak şeyler yazma lütfen
kardeş yani senin yüzünden soğuk terler döktüm neredeyse ağlıyacaktım 144 ptt müşteri hizmetleri kilitlenmiş durumda idi.ben sana bir saygısızlık yapmadım haksız itham olsa saygısızlık olarak algılayabilirsin.şimdi sen beni insanları ümitlendirmeyle suçluyorsun ne admin ne bakanlıktan bakım ücreti alanlar alamayacak gibi bir açıklama yokken sen ısrarla bakım ücreti alanlar alamayacak diye yazdın.hiç merak etme yazdıklarını çürüteceğim bir ailede engelli varsa zaten bakım ücreti bağlanır.engelli malulen emekli bile olsa bağlanmaz.her ailede bakım ücreti alan varsa engelli aylığı alanda var.sana bilgi veren yanlış bilgi vermiş. biz bakım aylığı ve engelli maaşı alıyoruz birde en son çıkan elektrik desteği var.babamda emekli 2200 tl alıyor 3 kişilik bir aileyiz en son ptt müşteri hizmetlerine ulaştım ayın 5 inde 1000 tl hesabınıza geçecek dendi.birde sen laflarını özenle seç diyorsun sonra aklından zorun mu var gibi şeyler yazıyorsun.unutma kötü laf sahibine aittir.ben insanlara boş yere ümit vermiyorum.ıspat ederek yazıyorum
kardeş e devletten gözükmüyor.sizin durumu anlamadım.bakım ücreti alıyorsunuz evde engelli maaşı alan yok mu.ptt müşteri hizmetleri sana kesin bilgiyi ancak o verir.gece ara daha sakin olur numarayı düşürürsünzaten bu yardım bakım ücreti alanların adına yatmıyor engelli adına yatıyor.ptt yi ara 1 i tüşla sonra 4 ü tuşla muşteri temsilcisi sana söyler.pttde yatmadı ise yatmamıştır