bizde pendikteyiz 13 e güncelBenim pendik ve güncel değil pendik olan varmi
Teseklurler bende çıkmıyor bisey mi oldu acababizde pendikteyiz 13 e güncel
şimdi tekrardan baktım bizde de kayıt yok cıkıyor 1 saat önce günceldiTeseklurler bende çıkmıyor bisey mi oldu acaba
Tamm yeni guncellendiTeseklurler bende çıkmıyor bisey mi oldu acaba
elif hanım tekrardan güncellendi şimdi tekrardan kontrol edinTeseklurler bende çıkmıyor bisey mi oldu acaba
Tesekkur ederim saolun gördüm simdielif hanım tekrardan güncellendi şimdi tekrardan kontrol edin
Burada herkes İstanbul güncel yazınca baktim yoktu şaşırdım yani herhangibi bi sorun yoktu bisey mi oldu diye simdi yeni güncellendi kısa süreli panik havası yaşadim?elif hanım tekrardan güncellendi şimdi tekrardan kontrol edin
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | ARALIK | |
2 | ARALIK | |
3 | ARALIK | |
4 | ARALIK | |
5 | ARALIK |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
ANTALYA | 12 ARALIK |
ANKARA | 13 ARALIK |
DİYARBAKIR | 13 ARALIK |
KOCAELİ | 13 ARALIK |
MANİSA | 13 ARALIK |
AFYONKARAHİSAR | 13 ARALIK |
İSTANBUL | 13 ARALIK |
KARABÜK | 15 ARALIK |
KAYSERİ | 15 ARALIK |
İZMİR | 15 ARALIK |
HATAY | 15 ARALIK |
BURSA | 15 ARALIK |
Şu benimki güncel degilİstanbul ayın 13'ü olarak güncellendi.
Şu an sizde güncelmi bende kayıt yok yaziyorTesekkur ederim saolun gördüm simdi
Burada herkes İstanbul güncel yazınca baktim yoktu şaşırdım yani herhangibi bi sorun yoktu bisey mi oldu diye simdi yeni güncellendi kısa süreli panik havası yaşadim?
Tekrar bakarmisiniz şu güncelmi sizinki benimki degilTesekkur ederim saolun gördüm simdi
Burada herkes İstanbul güncel yazınca baktim yoktu şaşırdım yani herhangibi bi sorun yoktu bisey mi oldu diye simdi yeni güncellendi kısa süreli panik havası yaşadim?
Sizinki şu an güncelmi bende yine kayıt yok yaziyorİstanbul geçen ayın 3.de e devlette günceldi. Bugün ayın 3 ü olduğu halde güncel değil. Ayın 5 i pazar gününe geliyor. Büyük bir ihtimalle 6 sı pazartesi günü güncel olacaktır. Bakalım hayırlısı.
Bir bakarmisiniz sizde güncelmi şu anelif hanım tekrardan güncellendi şimdi tekrardan kontrol edin
Bir bakarmisiniz güncel İstanbul sizde şu an bende bir ara gunceldi şimdi kayıt yok yaziyorBende de hala kayıt bulunamadı yazıyor
şuan tekrardan kayıt bulunamadı yazıyorBir bakarmisiniz güncel İstanbul sizde şu an bende bir ara gunceldi şimdi kayıt yok yaziyor
Hangi ilçe sizinki ben esenyurttayimşuan tekrardan kayıt bulunamadı yazıyor
Niye böyle oldu acabaİstanbul Maltepe güncel değil kayıt bulunamadı yazıyor