2021 Aralık Ay'ı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Bende İstanbul Ümraniye deyim. Saat 15 e devlette te günceldi. Şimdi kayıt yok yazıyor. Her ay böyle ızdırap içinde beklemek gerçekten çok zor. Bizleri bu hale düşürenler utansın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Artık unudumu yitirdim. Keserlerse kessinler maaşı. Her ay böyle herkes eli yüreğinde 3 kuruş para için bekliyor. Yazık bizlere bu insanlara. Bir bakıyorsun gözüküyor, bir bakıyorsun gözükmüyor. Allah devlete düşürmesin hiç kimseyi. Aminnn.
Sizde güncelmi şu an
Kayıt yok yazıyor. Nasıl bir iştir anlamadım. Saat 15 te günceldi. Şimdi değil. Allah yardımcımız olsun.

Bende İstanbul Ümraniye deyim. Saat 15 e devlette te günceldi. Şimdi kayıt yok yazıyor. Her ay böyle ızdırap içinde beklemek gerçekten çok zor. Bizleri bu hale düşürenler utansın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Artık unudumu yitirdim. Keserlerse kessinler maaşı. Her ay böyle herkes eli yüreğinde 3 kuruş para için bekliyor. Yazık bizlere bu insanlara. Bir bakıyorsun gözüküyor, bir bakıyorsun gözükmüyor. Allah devlete düşürmesin hiç kimseyi. Aminnn.
geçen gövde gösterisi yapıyordu zatı muhterem ama laf var icraat yok engellilere bakanlara ne bayram parası ne promosyon ne de emeklilik hakkı tanınmıyor güya hep yanımızdalarmış biz neden bunu hiç göremiyoruz boş laflara karnımız tok artık iyice hiçleştik kimsenin umurunda değiliz ALLAH a emanet yaşıyoruz

Kayıt yok yazıyor. Nasıl bir iştir anlamadım. Saat 15 te günceldi. Şimdi değil. Allah yardımcımız olsun.
İstanbul'un geneli böyle galiba bende esenyurttayim

Ben artık her ay eli yüreğinde yaşamaktan bıktım. Ayrıca İstanbul dan bu aylığı alanlar için WhatsApp gurubu kursak nasıl olur sizce?

Geri