Hangi ilcedesinizIstanbul güncel mı bende kayıt bulunamadı yazıyor kesildi sanırım.
Hangi ilcedesinizIstanbul güncel mı bende kayıt bulunamadı yazıyor kesildi sanırım.
EyüpHangi ilcedesiniz
Ben esenyurttayim bendede kayıt bulunamadı yaziyor benimki gündüz gunceldi
düzelir her zaman olduğu gibi ayın başlarında hep aynı şekilde oluyor sonra güncelleniyorNiye böyle oldu acaba
Biraz daha bekleyelim o zamanBen esenyurttayim bendede kayıt bulunamadı yaziyor benimki gündüz gunceldi
Benim kesilmiş olabilir bugün raporumuz bitti. Heyet içinde şubat ayına gün verdiler bekliyoruz.Biraz daha bekleyelim o zaman
Heyet rapor vermeden kesilmiyorBiraz daha bekleyelim o zaman
Benim kesilmiş olabilir bugün raporumuz bitti. Heyet içinde şubat ayına gün verdiler bekliyoruz.
Sizinki gündüz guncelmiydiHeyet rapor vermeden kesilmiyor
Ben daha önce bakmadım inşallah dediğiniz gibi kesilmez yeniden bağlanana kadar maddi olarak zorlanacaktım.Heyet rapor vermeden kesilmiyor
Sizinki gündüz guncelmiydi
Sizde güncelmi şu anİstanbul geçen ayın 3.de e devlette günceldi. Bugün ayın 3 ü olduğu halde güncel değil. Ayın 5 i pazar gününe geliyor. Büyük bir ihtimalle 6 sı pazartesi günü güncel olacaktır. Bakalım hayırlısı.
Varmı bir gelişme şu andüzelir her zaman olduğu gibi ayın başlarında hep aynı şekilde oluyor sonra güncelleniyor
aynı şekilde kayıt bulunamadı yazıyorVarmı bir gelişme şu an
Kayıt yok yazıyor. Nasıl bir iştir anlamadım. Saat 15 te günceldi. Şimdi değil. Allah yardımcımız olsun.Sizde güncelmi şu an
geçen gövde gösterisi yapıyordu zatı muhterem ama laf var icraat yok engellilere bakanlara ne bayram parası ne promosyon ne de emeklilik hakkı tanınmıyor güya hep yanımızdalarmış biz neden bunu hiç göremiyoruz boş laflara karnımız tok artık iyice hiçleştik kimsenin umurunda değiliz ALLAH a emanet yaşıyoruzBende İstanbul Ümraniye deyim. Saat 15 e devlette te günceldi. Şimdi kayıt yok yazıyor. Her ay böyle ızdırap içinde beklemek gerçekten çok zor. Bizleri bu hale düşürenler utansın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Artık unudumu yitirdim. Keserlerse kessinler maaşı. Her ay böyle herkes eli yüreğinde 3 kuruş para için bekliyor. Yazık bizlere bu insanlara. Bir bakıyorsun gözüküyor, bir bakıyorsun gözükmüyor. Allah devlete düşürmesin hiç kimseyi. Aminnn.
İstanbul'un geneli böyle galiba bende esenyurttayimBende İstanbul Ümraniye deyim. Saat 15 e devlette te günceldi. Şimdi kayıt yok yazıyor. Her ay böyle ızdırap içinde beklemek gerçekten çok zor. Bizleri bu hale düşürenler utansın. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Artık unudumu yitirdim. Keserlerse kessinler maaşı. Her ay böyle herkes eli yüreğinde 3 kuruş para için bekliyor. Yazık bizlere bu insanlara. Bir bakıyorsun gözüküyor, bir bakıyorsun gözükmüyor. Allah devlete düşürmesin hiç kimseyi. Aminnn.
Kayıt yok yazıyor. Nasıl bir iştir anlamadım. Saat 15 te günceldi. Şimdi değil. Allah yardımcımız olsun.
Nasıl bir iş bu anlamadimİstanbul'un geneli böyle galiba bende esenyurttayim
Alparslan bey kusura bakmayın yeni bakabildim suan gene kayıt bulunamadı yazıyor herhalde genel bir sorun var. Allah hayir etsin sonumuzu iyi aksamlarŞu benimki güncel degil
Şu an sizde güncelmi bende kayıt yok yaziyor
Evet bencede iyi olurBen artık her ay eli yüreğinde yaşamaktan bıktım. Ayrıca İstanbul dan bu aylığı alanlar için WhatsApp gurubu kursak nasıl olur sizce?
Evet haklısınız bizdede aynı durum mevcut ilginiz için tşk ederimAlparslan bey kusura bakmayın yeni bakabildim suan gene kayıt bulunamadı yazıyor herhalde genel bir sorun var. Allah hayir etsin sonumuzu iyi aksamlar
WhatsApp grubunu kursak gerçekten iyi olur buradan yazışmaları kaçırabiliyorumBen artık her ay eli yüreğinde yaşamaktan bıktım. Ayrıca İstanbul dan bu aylığı alanlar için WhatsApp gurubu kursak nasıl olur sizce?