Teşekkür ederim cevabınız için 2 gün önce Aksaray sosyal hizmetlerden aradılar da guncellenmeyince korktum bendeAksaraylı değilim ama bulunduğum grupta Aksaraylı var güncellenmemiş
birçok il güncellenmedi daha
Ne için aramışlar ne dediler?Teşekkür ederim cevabınız için 2 gün önce Aksaray sosyal hizmetlerden aradılar da guncellenmeyince korktum bende
Gecen beni de çağırdılar mal beyanı güncellemeler tekrarNe için aramışlar ne dediler?
Pandemi sebebiyele evlere gelemiyoruz standart kontrol dedi arayan bayan evde kac kisi yasiyor gelir vs gibi seyler sordularNe için aramışlar ne dediler?
Anladım. TeşekkürlerPandemi sebebiyele evlere gelemiyoruz standart kontrol dedi arayan bayan evde kac kisi yasiyor gelir vs gibi seyler sordular
2022 maaşında yeni adresinizi bildirmeniz yeterli olacaktır.selam arkadaşlar bir şey sorabilirmiyim 2022 maaşı alıyoruz ikamet ettimiz ilçeden başka ilçeye taşınırsak
yenidenmi başlarlar yoksa adresi bildirince devam edermi eve kontrole gelirlermi gelir testi yaparlarmı lütfen yazarmısınız rica etsem
Daha güncellemediGünaydın arkadaşlar Aydın ilinden bilgisi olan varmı