Rabia çalışkan
SMS Activated
Aksaray güncel 10u olarak
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | TOKAT | 08 EYLÜL |
2 | HATAY | 09 EYLÜL |
3 | - - EYLÜL | |
4 | - - EYLÜL | |
5 | - - EYLÜL |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
ADANA | 06 EYLÜL |
SAMSUN | 06 EYLÜL |
BOLU | 08 EYLÜL |
AFYONKARAHİSAR | 10 EYLÜL |
AKSARAY | 10 EYLÜL |
ANTALYA | 12 EYLÜL |
MANİSA | 13 EYLÜL |
KOCAELİ | 13 EYLÜL |
ANKARA | 13 EYLÜL |
İSTANBUL | 13 EYLÜL |
BALIKESİR | 13 EYLÜL |
ORDU | 13 EYLÜL |
İZMİR | 14 EYLÜL |
HATAY | 15 EYLÜL |
AYDIN | 15 EYLÜL |
BURSA | 15 EYLÜL |
KARABÜK | 15 EYLÜL |
SAKARYA | EYLÜL |
Ben aldım kanka 986Arkadaslar aranızda 2022 maaşını alan varmi varsa ne kadar aldınız rica etsem söyler misiniz
Dün günceldi bugün kayıt bulunamadı diyor Mehmet bey sizde demi aynıKARABÜK 15. olarak güncellenmiştir arkadaşlar
Amasya Ayın altısında güncellendi Amasya'yı Neden kimse sevmiyorEYLÜL 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 TOKAT 08 EYLÜL 2 - - EYLÜL 3 - - EYLÜL 4 - - EYLÜL 5 - - EYLÜL
EYLÜL 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-Devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ ADANA 06 EYLÜL SAMSUN 06 EYLÜL BOLU 08 EYLÜL AFYONKARAHİSAR 10 EYLÜL AKSARAY 10 EYLÜL ANTALYA 12 EYLÜL MANİSA 13 EYLÜL KOCAELİ 13 EYLÜL ANKARA 13 EYLÜL İSTANBUL 13 EYLÜL BALIKESİR 13 EYLÜL İZMİR 14 EYLÜL HATAY 15 EYLÜL AYDIN 15 EYLÜL BURSA 15 EYLÜL KARABÜK 15 EYLÜL SAKARYA EYLÜL
Amasya Ayın altısında güncellendi Amasya'yı Neden kimse sevmiyor
yok bende ayin 15. olarak güncelDün günceldi bugün kayıt bulunamadı diyor Mehmet bey sizde demi aynı
Güncel tarihi yazan olmadığı ve başka yerden duyum almadığımız için listeye eklenememiştir.Amasya Ayın altısında güncellendi Amasya'yı Neden kimse sevmiyor
Maaş ödemesi kesilmiş yada dondurulmuş olabilir. Ordu güncel olunca aynı gün içerisinde tüm il güncellenmiş olur.Arkadaşlar ben Ordu'luyum Ordu'da bazı arkadaşlar e-devletde güncellendi diyor ama bende güncellenmedi "kayıt bulunamadı" yazıyor bu normal mi? Ne yapmam nereyi aramam lazım?