Samsun yatmıştır. İyi geceler.
arkadaşlar istanbul yattı mı bilgisi olan varmı
Istanbul pendik yattıİstanbul Ümraniye YATMAMIŞ.
İstanbul Esenyurt yatmıştırIstanbul pendik yattı
İstanbul Ümraniye de YATMAMIŞ. Sabaha İnşallah ?İstanbul Maltepe yatmamış
Bütun avrupa yakasindan sorumlumusun hocam yatan yeri yazsan daha faydali cünkü gaziosmanpaşada avrupa yakasi ama yatmamişIstanbul avrupa yakasi yatmistir saglikli günler
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | TOKAT | 08 EYLÜL |
2 | HATAY | 09 EYLÜL |
3 | AKSARAY | 10 EYLÜL |
4 | BOLU | 10 EYLÜL |
5 | AFYONKARAHİSAR | 10 EYLÜL |
6 | SAKARYA | 10 EYLÜL |
7 | OSMANİYE | 10 EYLÜL |
8 | ANTALYA | 12 EYLÜL |
9 | SAMSUN | 13 EYLÜL |
10 | İSTANBUL | 13 EYLÜL |
11 | KOCAELİ | 13 EYLÜL |
12 | BALIKESİR | 13 EYLÜL |
13 | KAHRAMANMARAŞ | 13 EYLÜL |
14 | BİLECİK | 13 EYLÜL |
15 |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
ADANA | 06 EYLÜL |
MANİSA | 13 EYLÜL |
ORDU | 13 EYLÜL |
ZONGULDAK | 13 EYLÜL |
İZMİR | 14 EYLÜL |
HATAY | 15 EYLÜL |
AYDIN | 15 EYLÜL |
BURSA | 15 EYLÜL |
KARABÜK | 15 EYLÜL |
KAYSERİ | 15 EYLÜL |
E-devlet üzerinden göründüğü sürece endişe etmenize gerek yok maaşınız yatacaktır. İsterseniz 1 üst kata taşının yinede bildirmeniz gerekiyor. Aksi halde maaş kesintisi olabilir. Memurlar habersiz eve geliyorlar sizi bulamayacakları için sıkıntı olacaktır.Arkadaşlar merhaba. Forumun yeni üyesiyim ve bir konuda bilginize ya da fikrinize ihtiyacım var. Diyarbakır ili için evde bakım maaşı yatan oldu mu? Bu ay e devlette ayın 3unde 13une güncel oldu. Ve hala aynı şekilde ayın 13une ödeme tarihi güncel görünüyor. Henüz yatmadi. Aklımı kurcalayan bir konu var ki, bildiğiniz üzere yeni ikame adresimizi sosyal hizmetlere bildirme süremiz 15 gün olduğu için Henüz bildirmedim bunu sosyal hizmetler fark edip akabinde durdurabilirler mi? Bu arada ben ikame adresimi aynı il ve ilçe içerisinde değiştirdim. Yani Diyarbakır x ilçesinden aynı x ilçesinin bir başka mahallesine taşındım. Konu hakkında yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden peşinen teşekkür eder hayırlı günler dilerim.
E-devlet üzerinden göründüğü sürece endişe etmenize gerek yok maaşınız yatacaktır. İsterseniz 1 üst kata taşının yinede bildirmeniz gerekiyor. Aksi halde maaş kesintisi olabilir. Memurlar habersiz eve geliyorlar sizi bulamayacakları için sıkıntı olacaktır.
Tekirdağ merkez e devlette görünüyor,ancak hesaplara daha geçmemiş...13 ünde hesaplara geçerdi her zaman...daha hesaplara yatmamış....ilerleyen saatlerde yatmasını bekliyoruz...tekirdağdan haberi olan varmı arkadaşlar
çok teşekkür bizdede yatmamış dahaTekirdağ merkez e devlette görünüyor,ancak hesaplara daha geçmemiş...13 ünde hesaplara geçerdi her zaman...daha hesaplara yatmamış....ilerleyen saatlerde yatmasını bekliyoruz...