Sağ olun.Evet bu gece saat 0130da hesap Lara yansır
Sağ olun.Evet bu gece saat 0130da hesap Lara yansır
Bize pandemi yardımı verilmeyecek elifBakım maaşlarının günü e devlette güncel veriyor. Pandemi yardimi meçhul. Ama ayın 5 i diye ondan bahsediyorlar
Sen engelli maasimi alion bakım miBize pandemi yardımı verilmeyecek elif
Bakımda alıyorum engelli maaşı da alıyorum elifSen engelli maasimi alion bakım mi
Bakımda alıyorum engelli maaşı da alıyorum elif
Cümlemize elif hanımAllah bereket versin
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | - - MAYIS | |
2 | - - MAYIS | |
3 | - - MAYIS | |
4 | - - MAYIS | |
5 | - - MAYIS |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
TEKİRDAĞ | 1 MAYIS |
BOLU | 3 MAYIS |
HATAY | 3 MAYIS |
ADANA | 4 MAYIS |
SAMSUN | 5 MAYIS |
KONYA | 7 MAYIS |
AYDIN | 7 MAYIS |
İSTANBUL | 10 MAYIS |
İZMİR | 10 MAYIS |
ANTALYA | 10 MAYIS |
AKSARAY | 10 MAYIS |
NİĞDE | 10 MAYIS |
BURSA | 10 MAYIS |
AFYON | 10 MAYIS |
ORDU | 10 MAYIS |
KOCAELİ | 11 MAYIS |
BALIKESİR | 11 MAYIS |
MANİSA | 11 MAYIS |
ZONGULDAK | 13 MAYIS |
DİYARBAKIR | 13 MAYIS |
KARABÜK | 15 MAYIS |
KAYSERİ | 15 MAYIS |
SAKARYA | MAYIS |
İstanbul Maltepe güncel 10 mayısistanbul güncelmi acaba herkezde bende güncel gözükmüyor ??
Zonguldak ayın 10 olarak gün ellenmiş admin şimdi baktımMAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 - - MAYIS 2 - - MAYIS 3 - - MAYIS 4 - - MAYIS 5 - - MAYIS
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-Devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ TEKİRDAĞ 1 MAYIS BOLU 3 MAYIS HATAY 3 MAYIS ADANA 4 MAYIS KONYA 7 MAYIS AYDIN 7 MAYIS İSTANBUL 10 MAYIS İZMİR 10 MAYIS ANTALYA 10 MAYIS AKSARAY 10 MAYIS NİĞDE 10 MAYIS BURSA 10 MAYIS AFYON 10 MAYIS KOCAELİ 11 MAYIS BALIKESİR 11 MAYIS MANİSA 11 MAYIS ZONGULDAK 13 MAYIS DİYARBAKIR 13 MAYIS KARABÜK 15 MAYIS KAYSERİ 15 MAYIS SAKARYA MAYIS
Not: TARİH BELİRTİLMEYEN İLLER AYRI YAZILMIŞTIR.
Not2: Samsun ilini güncel diye yazıldığı için listeye eklemiştim kaldırdım. Güncel olursa yazarsanız listeye tekrar eklerim.
@Mert67 ben veya diğer arkadaşlar size yardımcı olamaz. Sadece tahmini yazabiliriz. Ben diğer arkadaşlar cevap verdiği için tekrar tekrar aynı şeyleri yazmak istemediğim için yazmadım.
Sorunun cevabına gelirsek yine tahmini kesin değil. Maaşın kesilmiş/durdurulmuş olabilir. Bir kişinin aynı ilde birinde güncelken diğerinde "Kayıt Bulunamadı" yazıyorsa maalesef durum bunu gösteriyor.
Net cevap almak için bağlı bulunduğunuz İl/ilçe Sosyal Hizmetleri arayıp sorun. Kesilmişse nedenini en net onlar size aktarır.
İyi akşamlar.
Ugur bey ben bugün baktım zonguldak ayın 10 olarak güncellenmiş saygılarEkli dosyayı görüntüle 9216
İlginizi Çekebilecek Diğer Konu Başlıklarımız:
Bakım Ücreti İçin Ne Zaman Başvurdunuz, Başvurunuz Kaç Ay Sonra Onaylandı?
2020 Yılı Evde Bakım Maaşı Kişi Başı Gelir Belli Oldu
Evde Bakım Maaşında Kimler Bakıcı Olabilir, Kimler Gelir Hesabına Dahil Edilir?
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 - - MAYIS 2 - - MAYIS 3 - - MAYIS 4 - - MAYIS 5 - - MAYIS
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-Devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ TEKİRDAĞ 1 MAYIS BOLU 3 MAYIS HATAY 3 MAYIS ADANA 4 MAYIS KONYA 7 MAYIS AYDIN 7 MAYIS İSTANBUL 10 MAYIS İZMİR 10 MAYIS ANTALYA 10 MAYIS AKSARAY 10 MAYIS NİĞDE 10 MAYIS BURSA 10 MAYIS AFYON 10 MAYIS KOCAELİ 11 MAYIS BALIKESİR 11 MAYIS MANİSA 11 MAYIS ZONGULDAK 13 MAYIS DİYARBAKIR 13 MAYIS KARABÜK 15 MAYIS KAYSERİ 15 MAYIS SAKARYA MAYIS
Not: TARİH BELİRTİLMEYEN İLLER AYRI YAZILMIŞTIR.
155 i arayip sorun bisey olmaz sanırım en yakin atm gidin derler ama siz sorun gene deEvde bakimlari nasil cekcez yasak var bi bilgi verirseniz sevinirim
Bankalar açık olduğu için para çekmeniz yasak değil diye biliyorum. Evinize yakın atm varsa daha şanslısın.Evde bakimlari nasil cekcez yasak var bi bilgi verirseniz sevinirim
iç işleri bakanlığının yayınladığı genelgede size en yakın banka şube veya atm sinden maaşınızı çekebilirsiniz dendi sıkıntı yok yaniEvde bakimlari nasil cekcez yasak var bi bilgi verirseniz sevinirim
Çekersin kardeşim sıkıntı yapma polis durdugunda durumunu izah edersin o kadarEvde bakimlari nasil cekcez yasak var bi bilgi verirseniz sevinirim