Almadim.elif hanimPandemi yardımı vs. Aldınız mı peki
Almadim.elif hanimPandemi yardımı vs. Aldınız mı peki
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | ISPARTA | 7 MAYIS |
2 | KONYA | 7 MAYIS |
3 | ORDU | 7 MAYIS |
4 | SAKARYA | 8 MAYIS |
5 | SAMSUN | 8 MAYIS |
6 | TOKAT | 8 MAYIS |
7 | KIRIKKALE | 8 MAYIS |
8 | DÜZCE | 8 MAYIS |
9 | BOLU | 9 MAYIS |
10 | - - MAYIS | |
11 | - - MAYIS | |
12 | - - MAYIS | |
GÜNCEL İLLER | GÜNCELLEME TARİHİ |
---|---|
TEKİRDAĞ | 1 MAYIS |
HATAY | 3 MAYIS |
ADANA | 4 MAYIS |
AYDIN | 7 MAYIS |
İSTANBUL | 10 MAYIS |
İZMİR | 10 MAYIS |
ANTALYA | 10 MAYIS |
AKSARAY | 10 MAYIS |
NİĞDE | 10 MAYIS |
BURSA | 10 MAYIS |
AFYON | 10 MAYIS |
KOCAELİ | 11 MAYIS |
BALIKESİR | 11 MAYIS |
MANİSA | 11 MAYIS |
ZONGULDAK | 13 MAYIS |
DİYARBAKIR | 13 MAYIS |
GAZİANTEP | 13 MAYIS |
KARABÜK | 15 MAYIS |
KAYSERİ | 15 MAYIS |
Pandemi için vrilen 1100 tl için nereye başvuru yapılıyorArkadaslar pandemi yardimi 1 saat once eve pptt memuru getirdu. Evde bakimda aliyoruz saygilar
Pandemi için vrilen 1100 tl için nereye başvuru yapılıyorMAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 ISPARTA 7 MAYIS 2 KONYA 7 MAYIS 3 ORDU 7 MAYIS 4 SAKARYA 8 MAYIS 5 SAMSUN 8 MAYIS 6 - - MAYIS 7 - - MAYIS 8 - - MAYIS 9 - - MAYIS 10 - - MAYIS
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-Devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ TEKİRDAĞ 1 MAYIS BOLU 3 MAYIS HATAY 3 MAYIS ADANA 4 MAYIS AYDIN 7 MAYIS İSTANBUL 10 MAYIS İZMİR 10 MAYIS ANTALYA 10 MAYIS AKSARAY 10 MAYIS NİĞDE 10 MAYIS BURSA 10 MAYIS AFYON 10 MAYIS KOCAELİ 11 MAYIS BALIKESİR 11 MAYIS MANİSA 11 MAYIS ZONGULDAK 13 MAYIS DİYARBAKIR 13 MAYIS KARABÜK 15 MAYIS KAYSERİ 15 MAYIS
Ugur bey, eşim benim vasim, yalnız vasilik görevi 2 yılda bir uzatılıyormuş, vasilik süresinin bittiğini veya bitmek üzere oldugunu masıl ögremebiliriz, saygılarMayıs ayının başında belli olur. Evde bakım maaşları ay bitmeden belli olmaz
Hayır yatmadı hocam sadece bakım parası var. İlk fazda 1000 tl destek ziraat hesabımıza yatmıştı evde bakımdan harici olarak. Bu dönemde tekrar 1100 tl alanlar var aynı zamanda evde bakım alanlardan ama bizde yatan gelen giden bir yardım yok kriter nedir neye göre veriliyor bilemyorum. Umarım adil şekilde dağıtılır.Ferhat71 kardeş bakım parası hariç 1100 lira yardım aldınızmı cevap verirseniź lütfen
Eşimin vasisiyim. Otomatikman iki yıl uzatılıyor. Ben unutmuştum , adliyeden uzatıldığını dair tebligat göndermişlerdi.Pandemi için vrilen 1100 tl için nereye başvuru yapılıyor
Ugur bey, eşim benim vasim, yalnız vasilik görevi 2 yılda bir uzatılıyormuş, vasilik süresinin bittiğini veya bitmek üzere oldugunu masıl ögremebiliriz, saygılar
gaziantep evde bakım maaşı ayın 13 güncel e devletdenEkli dosyayı görüntüle 9216
İlginizi Çekebilecek Diğer Konu Başlıklarımız:
Bakım Ücreti İçin Ne Zaman Başvurdunuz, Başvurunuz Kaç Ay Sonra Onaylandı?
2020 Yılı Evde Bakım Maaşı Kişi Başı Gelir Belli Oldu
Evde Bakım Maaşında Kimler Bakıcı Olabilir, Kimler Gelir Hesabına Dahil Edilir?
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 ISPARTA 7 MAYIS 2 KONYA 7 MAYIS 3 ORDU 7 MAYIS 4 SAKARYA 8 MAYIS 5 SAMSUN 8 MAYIS 6 - - MAYIS 7 - - MAYIS 8 - - MAYIS 9 - - MAYIS 10 - - MAYIS
MAYIS 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-Devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ TEKİRDAĞ 1 MAYIS BOLU 3 MAYIS HATAY 3 MAYIS ADANA 4 MAYIS AYDIN 7 MAYIS İSTANBUL 10 MAYIS İZMİR 10 MAYIS ANTALYA 10 MAYIS AKSARAY 10 MAYIS NİĞDE 10 MAYIS BURSA 10 MAYIS AFYON 10 MAYIS KOCAELİ 11 MAYIS BALIKESİR 11 MAYIS MANİSA 11 MAYIS ZONGULDAK 13 MAYIS DİYARBAKIR 13 MAYIS KARABÜK 15 MAYIS KAYSERİ 15 MAYIS
İyi geceler arkadaşlar Aydın 7 sine güncellenmiş ama hesaba geçmemiş Aydınlı arkadaşlar yazabilirlermiKardeşim hafta içi belli olur bendede kayıt bulunamadı yazıyor
Bakalim İstanbul normalde gece hesaba geçiyor ama beklicezbu gece yatan il olur inşanlaah