MERHABA İstanbul yatti mi ?
TeşekkürlerIstanbul yatti diyolar ama ben avrupa yakasindayim hesapta bise yok e devlette guncel bolge bölge yatiyo galiba
TeşekkürlerArkadaslar simdi kontrol ettim İstanbul Pendik yatmislar. Allah herkese sağlıkla harcamayı nasip etsin
sarıyerde ikamet ediyorum bende güncel olmasına rağmen yatmadı malesef ?Istanbul da hâlâ yatmayan varmı
Anladığım kadarıyla herkese aynı anda yatmiyorsarıyerde ikamet ediyorum bende güncel olmasına rağmen yatmadı malesef ?
E-devlet üzerinden(bakıcı yada engellinin e-devleti) baktığınızda güncel görünüyor mu? Orası güncel değilse "Kayıt bulunamadı" yazıyorsa maaşınız bu ay yatmayacaktır.Merhaba arkadaşlar yatanlara hayırlı olsun birseyi merak ediyorum eğer yatarsa ablam bu ay ilk parasını alacak bu para herkese aynı anda yatmiyormu yada belli bir sırayla mı yatırıyorlar mesela ablam istanbul pendik te ama daha yatmamış
E devlet te kayıt bulunamadı yazıyor ama ablam iki gün önce kaymakamlığa gidip sorduğunda dosyanız onaylandı bu ay para hesabınıza yatacak denmişE-devlet üzerinden(bakıcı yada engellinin e-devleti) baktığınızda güncel görünüyor mu? Orası güncel değilse "Kayıt bulunamadı" yazıyorsa maaşınız bu ay yatmayacaktır.
uğur beyin dediği gibi siz e devletten kontrol ediniz orada görünmediği sürece hesapta paranız olmaz ne zaman baktınız ki görünüyor o zaman gidip çekersiniz sağlıklı günler dilerim...E devlet te kayıt bulunamadı yazıyor ama ablam iki gün önce kaymakamlığa gidip sorduğunda dosyanız onaylandı bu ay para hesabınıza yatacak denmiş
O zaman Mayıs ayı itibariyle alacaksınız. Onaylanmış olabilir ancak işlemler yetişmemiş olabilir. E-devleti Mayıs ayında kontrol edin.E devlet te kayıt bulunamadı yazıyor ama ablam iki gün önce kaymakamlığa gidip sorduğunda dosyanız onaylandı bu ay para hesabınıza yatacak denmiş