bir problem olmasın da 2 gün daha bekleriz yapacak bir şey yok bilgi için tşekkürlerben kendim bahçelievler sosyal hizmetleri aradım bana istanbulun cumaya kadar yatacağı bilgisi verildi
bir problem olmasın da 2 gün daha bekleriz yapacak bir şey yok bilgi için tşekkürlerben kendim bahçelievler sosyal hizmetleri aradım bana istanbulun cumaya kadar yatacağı bilgisi verildi
aynen öyle biz beklemeye razıyızbir problem olmasın da 2 gün daha bekleriz yapacak bir şey yok bilgi için tşekkürler
Hic arayan oldumu beni kimse aramadiBu yıl pandemi dolayısı ile sadece telefonda bilgi alıyorlar kontroller için bu kadar sorun teşkil edeceğini sanmıyorum para yok sanırım devlette
Doğrudur biz 11 senedir alıyoruz adres değişikliği yaptığımızda verildi bu bilgiAnladim ben 5 aydır alıyorum beni daha arayan olmadi
Birincisi ben yanlış bilgi vermedim. Sadece paranın yatmadığını belirttim. Bunu belirtmemin sebebi ise İstanbul 2-3 aydır sıkıntılı olduğudur. Kimine para hesaplarına akşam yatarken, kimine ise sabah yatmaktadır. Bu doğrultuda geceden hesabına para yatan varsa bilgi verir diye düşünmemdir. İkincisi ise siz neden yorumumdan rahatsız oldunuz? Forumlarda daha çok yorum ve bilgi verilmesi olağan bir durumdur. Bu konularda moderatörlerin tekrar tekrar yazmamasını da umuyorum. Polemiğe gerek yok. Bilmem anlatabildim mi!Arkadaşlar sadece maaş yatınca yazarsanız daha sağlıklı olacağını düşünüyorum.
Ayrıca yanlış bilgi veren bir arkadaşımızın mesajını sildim. Tekrarı olmamasını umuyorum...
Canım arkadaşım ben yanlış bilgi veren arkadaşın yorumunu sildim dedim senin yorumunu silmedim yani sana değildi o lafım Gündüz saatlerinde biri yanlış bilgi vermişti o arkadaşaydı lafım Sanırım yanlış anlaşılma oldu bunun için kusura bakma .Birincisi ben yanlış bilgi vermedim. Sadece paranın yatmadığını belirttim. Bunu belirtmemin sebebi ise İstanbul 2-3 aydır sıkıntılı olduğudur. Kimine para hesaplarına akşam yatarken, kimine ise sabah yatmaktadır. Bu doğrultuda geceden hesabına para yatan varsa bilgi verir diye düşünmemdir. İkincisi ise siz neden yorumumdan rahatsız oldunuz? Forumlarda daha çok yorum ve bilgi verilmesi olağan bir durumdur. Bu konularda moderatörlerin tekrar tekrar yazmamasını da umuyorum. Polemiğe gerek yok. Bilmem anlatabildim mi!
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | AMASAYA | 8 NİSAN |
2 | KIRKLARELİ | 9 NİSAN |
3 | EDİRNE | 9 NİSAN |
4 | SAMSUN | 10 NİSAN |
5 | BOLU | 10 NİSAN |
6 | SAKARYA | 10 NİSAN |
7 | AKSARAY | 10 NİSAN |
8 | ORDU | 10 NİSAN |
9 | HATAY | 10 NİSAN |
10 | ANTALYA | 12 NİSAN |