İstanbul ne zaman yatacak acaba
Nerden öğrendiniz yukarı da 14 gibi bir şey yazıyorduCuma günü öğleden sonra yatacakmış
İstanbul ne zaman yatacak acaba
Nerden öğrendiniz yukarı da 14 gibi bir şey yazıyorduCuma günü öğleden sonra yatacakmış
Sosyal hizmetlerden az önce telefon da aldım bilgiyiNerden öğrendiniz yukarı da 14 gibi bir şey yazıyordu
Merhaba kesin bilgi mi?Cuma günü öğleden sonra yatacakmış
Hangi ilçe nin sosyal hizmetleri acaba hepsi farklimiSosyal hizmetlerden az önce telefon da aldım bilgiyi
Bana söylenen istanbul cuma günü yatacak diye olduHangi ilçe nin sosyal hizmetleri acaba hepsi farklimi
Bende 13/04olarak güncel gözüküyor İstanbul fakat hesapta yok ama cuma demişsiniz İstanbul hiç ayin 13cünü sekmedi anlamadım bilen varsa bilgi verebilirmiHangi ilçe nin sosyal hizmetleri acaba hepsi farklimi
Belli günü yok aslında bu söylenenler kulaktan duyma sözler maalesef bekleyeceğizBende 13/04olarak güncel gözüküyor İstanbul fakat hesapta yok ama cuma demişsiniz İstanbul hiç ayin 13cünü sekmedi anlamadım bilen varsa bilgi verebilirmi
Orası öylede iki aydır böyle sorun olmakta 13cünu hiç geçmedi aylardırBelli günü yok aslında bu söylenenler kulaktan duyma sözler maalesef bekleyeceğiz
Bende anadolu yakasıındayım hesaba para yatmamış. Sizin hesaba para yatmış mı?İstanbul anadolu yakasinda olanlar sabah hesaplara geciyor,bu 4,5 aydir bu sekilde bende bu sekilde en azindan.
İstanbul için sosyal hizmetler genel bir sorunvar ayin 16sına dediler banada cuma gününekayıt yok yazıyor
Hayir yatmadı ayın 16sı dedilerBende anadolu yakasıındayım hesaba para yatmamış. Sizin hesaba para yatmış mı?
Osmaniye daha yatmamıș 15.04.2021Tarih de yazar mısınız?
Tarih de yazar mısınız?
Eğer ay başında güncel gördüyseniz korkmayın derim.. Tarih güncellemesi yaptıklarında güncelken "Kayıt Bulunamadı" yazmakta. 1-2 gün daha beklemenizi tavsiye ederim. Bugün özel işlerimden dolayı gündüz aktif olamadım bu yüzden geç cevap verdim kusura bakmayın.
Tarih de yazar mısınız?
NİSAN 2021 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ(Güncellenecek...)
İL HESABA YATTIĞI TARİH 1 AMASAYA 8 NİSAN 2 KIRKLARELİ 9 NİSAN 3 EDİRNE 9 NİSAN 4 OSMANİYE 9 NİSAN 5 SAMSUN 10 NİSAN 6 BOLU 10 NİSAN 7 SAKARYA 10 NİSAN 8 AKSARAY 10 NİSAN 9 ORDU 10 NİSAN 10 HATAY 10 NİSAN 11 - - NİSAN 12 - - NİSAN 13 - - NİSAN 14 - - NİSAN 15 - - NİSAN
NİSAN 2021 EVDE BAKIM MAAŞI "e-devlet" ÜZERİNDE GÜNCELLENEN İLLER(Güncellenecek...)
GÜNCEL İLLER GÜNCELLEME TARİHİ ADANA 06 NİSAN ANTALYA 12 NİSAN İZMİR 13 NİSAN KOCAELİ 13 NİSAN MANİSA 13 NİSAN DİYARBAKIR 13 NİSAN DENİZLİ 13 NİSAN NİĞDE 13 NİSAN İSTANBUL 13 NİSAN TEKİRDAĞ 13 NİSAN BURSA 15 NİSAN KARABÜK 15 NİSAN KAYSERİ 15 NİSAN KIRIKKALE NİSAN ANKARA NİSAN ESKİŞEHİR NİSAN KAHRAMANMARAŞ NİSAN MERSİN NİSAN GAZİANTEP NİSAN ÇANAKKALE NİSAN ZONGULDAK NİSAN
Not: Tarihsiz iller e-devlette güncel ancak tarih bilgisine ulaşılamamıştır. O yüzden listeye tarihsiz olarak ekleme yaptık.
merhabalar bu ay alırsınız denildiyse maaşı alırsınız ama şuan görünen bir sıkıntı var maaşlarla ilgili normalde bugün almam gereken maaş yatmamış fikrim sizinkide öyle bir sorun oluşmuş olabilir biraz daha bekleyin bakalım ne olacak saygılar sunarım..Öncelikle herkese merhaba yeni üye oldum kısa bir sorum olacaktı iki ablam Yanlız yaşıyor ve büyük ablam evde bakım parası için başvurmuştu bugün ilçe sosyal hizmetlere bilgi almaya gitmiş maaşınız onaylandı bu ay alacaksınız demis Ama e devlette kayıt yok yazıyormuş bunun sebebi ilk maas oldugu için mi yoksa başka bir sebebi varmı şimdiden teşekkür ederim bu arada il istanbul pendik
İL | HESABA YATTIĞI TARİH | |
---|---|---|
1 | AMASAYA | 8 NİSAN |
2 | KIRKLARELİ | 9 NİSAN |
3 | EDİRNE | 9 NİSAN |
4 | SAMSUN | 10 NİSAN |
5 | BOLU | 10 NİSAN |
6 | SAKARYA | 10 NİSAN |
7 | AKSARAY | 10 NİSAN |
8 | ORDU | 10 NİSAN |
9 | HATAY | 10 NİSAN |
10 | ANTALYA | 12 NİSAN |