2022 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence geçen ay bir hafta erken yattı maaşlar, bir hafta geç yatıracaklar. Para bankada işletiliyor. Ayın 20.sinden önce yatmayacak gibi duruyor bu benim fikrim. Bu paraya güvenip borca giren çok insan var. Yazık, vallahi billahi yazık bu millete. Bir sürü strese girdim. Günleri saatleri dakikaları saymak beklemek ne kadar zormuş. Allah yardımcımız olsun inşallah.

neyse süre doldu bu saatte yatmaz bence

yarın gun ıcı yatarsa yatar,belkı sıstem sorunu vardır belkı gün içi hallederler...ama yarın gecede yatmazsa birseyler yapmamız gerekır

bu durum yıllardır ilk oluyor

sosyal hızmetler genel mudurluk ankarayı ararız

zamlı maas alıcaz derken,zamsız maastanda olduk gibi

aslında bu gecıkme bile haber baslıgı... 12 sı cuma yatmalıydı

Ben yıllar önce Ankara yı aramıştım yine maaşlar geç yatmıştı çok ilgilendiler yarın arayabilen herkes arasın lütfen

Ümitsizliğe kapılmak ne kadar kötü bir şey öyle değil'mi? ama
Ümitsizliğe kapılmak ne kadar kötü bir şey diyorsun paran yattı mı kardeşim saat bir buçuk oldu hala yok
sorun yoksa,gun ıcı yada yarın gece 1.30 a kadar kesın yatması gerekır
Vallahi Bizimki yatmamış Sizinki yaptıysa Ne mutlu size Hani nerede nasıl bir devlet bu insanları zora mı koşuyor

Ümitsizliğe kapılmak ne kadar kötü bir şey diyorsun paran yattı mı kardeşim saat bir buçuk oldu hala yok

Vallahi Bizimki yatmamış Sizinki yaptıysa Ne mutlu size Hani nerede nasıl bir devlet bu insanları zora mı koşuyor
Bunların alayı şerefsiz başka bir şey demiyorum ben
Bence geçen ay bir hafta erken yattı maaşlar, bir hafta geç yatıracaklar. Para bankada işletiliyor. Ayın 20.sinden önce yatmayacak gibi duruyor bu benim fikrim. Bu paraya güvenip borca giren çok insan var. Yazık, vallahi billahi yazık bu millete. Bir sürü strese girdim. Günleri saatleri dakikaları saymak beklemek ne kadar zormuş. Allah yardımcımız olsun inşallah.
Şimdi böyle devlet adam Tayyip Efendi ben istediğim gibi oynarım İstediğim zaman yatırırım diyor Bunu da göz ardı etmeyin

Bunların alayı şerefsiz başka bir şey demiyorum ben

Şimdi böyle devlet adam Tayyip Efendi ben istediğim gibi oynarım İstediğim zaman yatırırım diyor Bunu da göz ardı etmeyin
Aynen öyle karşınızdaki Tayyip insanları bu şekilde durduracağını zannediyor Halbuki öyle bir şey yok o iş Zamanı gelsin g***** tekmeyi vuracağız başka yolu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri