Gecen sene ee böyle bi güncelleme olmustu yapmamıştı hatta baya gene burada konuşmuştuk. 1 hafta sonra bi baktık gündüz 11 de tak siye yatırmışlardi
Az önce sosyal hizmetleri aradım bakanlık yeni bir sisteme geçiyor ay sonunda hesaplarda olacak dediGecen sene ee böyle bi güncelleme olmustu yapmamıştı hatta baya gene burada konuşmuştuk. 1 hafta sonra bi baktık gündüz 11 de tak siye yatırmışlardi
Dogru habermi zeynep hanımArkadaşlar Bitlis ve Iğdır yatmis
Bide Hatay
Ben manisa da yaşıyorum az önce aradım bakanlık yeni bir sisteme geçmiş halletmeye çalışıyorlarmis. Ay sonu ve ay başı tekrar bakın dediler. Gecikme olacak yaniArkadaşlar sosyal hizmetleri arayan varmı?
Tesekkurler abi kısacası sosyal hizmetler evrak gönderince bakanlığa maaşlar yatacak beklemekten başka elden bisey gelmiyorbitlisle görüştüm evde bakım maaşı yatmış 3336 lira ilk il hayırlı olsun.....
Ek olarak yeni bir sisteme geçiş yapılmış bu sistem doğrultusunda sıkıntılar yaşandığı için bu aylık gecikmeler yaşanacakmış önümüzdeki aylarda iller rutinine geri dönecek denildi, ilk evrakları bitlis göndermiş ve ödemeler gerçekleşmiş iller gönderdikçe ve bakanlık işleme aldıkça yatmaya hızla bu hafta içinde devam edilecekmiş bilgilerinize iyi günler dilerim.