Bahar hanım çok güzel özetlediniz olayı doğrudur geçmişte yoktu böyle şeyler ama bunu unutmayın sosyal devlet bunları yapmakla yükümlüdür şuan senin durumun iyi ola bilir geçim sıkıntın yoktur ama bu maaşla evin kirasını evin faturasını ödeyen insanlar var bu maaşa bel bağlamış insanlar var bir aydır sistem değişikliği deniyor Allah aşkına bu ne sistemi böyle uzaya arac mı yollayacaklar ki olmuyor 20 yıl önce benim babamın kapısında 2 tane sıfır araba vardı gelir yüksekti çiftçilik yapan hayvancılık yapan pamuk eken tütün eken şeker pancarı eken buğday eken mısır eken hep kazanıyordu kimse zarar etmiyordu çünkü o zamanlarda devlet alım yapıyordu şimdi ne kaldı hepsi satıldı ne eken var ne biçen hastane kuyrukları o zamanda vardı şimdide var önemli olan bunlar değil benim isyanım hiç bir yetkili çıkıp bir açıklama yapmaması bu kadar insan durmadan başka yerlerden bilgi alması o koltuklarda kim oturuyorsa sana bana bilgi vermesi gerekir keyfî ben yaptım oldu demekle olmuyor2007 de miletvekileri yine zam aliyordu yine maas aliyordu simdiki gibi anladinizmi
Bu arada elektirik sirketine muracat etiginizde raponuzla birlikte faturaniz 3 adet olana kadar kesmiyor eger makinalara bagli hastaniz var ise devlet bir kismini ödüyor faturanizin ve elektirik sirketi kesintisiz enerji sagliyor size