posta gazetesinde manisa yatmı diyorBEN SAAT 14 DE ARADIM MANISA CUMA YA KALMAZ YATAR HESABA DEDİ. BUTUN EVRAKLAR BUGUN GONDERILDI DEDİ GENELLİKLE 00.35 DEN SONRA HESABA GECERMİŞ SAOLSUNLAR ARADIKMI BİLGİ VERİYORLAR.
posta gazetesinde manisa yatmış diyor
Bende Manisa sosyal hizmetleri aradım bana ay sonu veya ay başı dedi görevli ben saat 17 de aradım herkes işlemeden sallıyor yapacak bı şey yok sağlık olsunBEN SAAT 14 DE ARADIM MANISA CUMA YA KALMAZ YATAR HESABA DEDİ. BUTUN EVRAKLAR BUGUN GONDERILDI DEDİ GENELLİKLE 00.35 DEN SONRA HESABA GECERMİŞ SAOLSUNLAR ARADIKMI BİLGİ VERİYORLAR.
bende Maltepe de oturuyorum ama arayan olmadı Anadolu yakası Maltepe mi sizindeIstanbul maltepe sosyal hizmetlerden aradilar beni hanede degisiklik olup olmadigini engellimde degisiklik olup olmadigini sordular engellimin elerini kulanip kulanmadigini sordular gelir de degisiklik varmi onu sordular
Ben pendikteyim gecen aylarda bizim eve gelip eşimin 1 yıllık maas bodrosunu istemişlerdir. Değişiyor herhalde memurdan memura.bende Maltepe de oturuyorum ama arayan olmadı Anadolu yakası Maltepe mi sizinde
çok teşekkür ederim bilgi içinEvet anadolu maltepe
Ben evrak falan alacakmiyim sizden diye sordum suanda gerek yok oldugunda tekrar aranirsiniz dedi benim kizimin raporu 18 yasindan kucuken alinmisti 2022 yilinda yenilememizi istediler tekrar suresiz rapor aldik vermistik ocak ayinda
Yok henüz hesapta birşey İstanbul lakin yatar inşallah daha önceki yıllarda böyle oluyordu 25ne kadar beklediğimiz oluyordu fakat yatmamazlik olmadı.gercekten siyaset yapanlara bende sinir oluyorum.34 il yattı diyen gazetede İstanbul da var İstanbul'dan evde bakım maaşı alan varmı
Vallahi evde bakım maaşları bu ay yılan hikayesine döndü, şehir efsanesine döndü kafamız çorba olduYok henüz hesapta birşey İstanbul lakin yatar inşallah daha önceki yıllarda böyle oluyordu 25ne kadar beklediğimiz oluyordu fakat yatmamazlik olmadı.gercekten siyaset yapanlara bende sinir oluyorum.
YATARSA HEPSI BIR YATAR ZATEN. BUTUN SEHIRLER.Bu gece yatar BEN BAKAR YAZARIM.
Septik bey hangi iller yatmış bir bilginiz varmıArkadaşlar bu maaş sizin yasal hakkınız, yatmaması mümkün değil., fakat biraz gecikmeli olacak galiba bu ay, Takip ettiğim kadarı ile bir kaç ile 20 dakika kadar önce hesaplara geçmiş denildi, doğrudur diye düşünüyorum