Zaten rahatsızlık durumuna bağlı, sorunun cevabı olarak 18 yaş altındaki çocuğa süresiz rapor alınabilir.Oğlum 4.5 yaşında otizmli en fazla 2 yillik aldik bence rahatsızlığına bagli
Zaten rahatsızlık durumuna bağlı, sorunun cevabı olarak 18 yaş altındaki çocuğa süresiz rapor alınabilir.Oğlum 4.5 yaşında otizmli en fazla 2 yillik aldik bence rahatsızlığına bagli
Haddinizi siz bilin sayfanın amacına göre hareket edin yeter artık asıl biz bıktık sizin gibilerdenTerbiyesizlik etme sen haddini bil avrupa birliği sosyal devletsin madem gereken yardımları yap demeseydi alırındın sosyal yardım sen. Haline şükret sabır deyip oturturlardı yerine. Ayrıca devleti eleştirmek kimsenin haddine değil, eleştiri insanları fakirliğe itip çaresiz bırakıp sabır şükür deyip saraylarda yatıp kalkan 3- 5 maaşlı devleti idere etmekten aciz ben yaptım oldu diyen yönetimdir, bu yönetimde devlet değildir devlet baki kalır yönetim değişir. Bu sosyal yardomlar hangi sebepten verilmeye başlamış bir araştır cahil cahil konuşma. Tepedekileri sizin gibiler kutsallaştırdıkça ezilen fakir fukara oluyor. Bu millet bıktı sizin gibilerden.
İzmirde yatmadi bakıyorum mobil bankacılık dan izmir 20 sini bulur diyorlar herkez birsey söylüyor ama hayırlısı inşallahlafı geçen derken isimlerini bilmiyormusun sen yılma İzmir de yatmış sen çekmedinmi paranı
Kac senedir giriş yapmadan takip ediyordum bu sefer bazıları sinirlerimizi bozdu ha kalp kırmak amacım değildi olduysa affola, ilk başta onları etiket bile yapmadım siyasete cok girdiler birdaha da giriş yapmayacağım bankadan veya diğer başka engelli sitesinden bakacagım orası bura gibi değil hayırlı akşamlar diliyorumKonuyu Halil beye iletin, Nurbay hanım kendini aşmış, Türkiyeyi bizler yönetiriz kimsenin haddi değildir, ülkemizi birşeye mecbur etmek.
Pardon abi ben kendi rapor uzerimden gittimZaten rahatsızlık durumuna bağlı, sorunun cevabı olarak 18 yaş altındaki çocuğa süresiz rapor alınabilir.
Boşuna beklemeyin bu gecede yatmıcakarkadaşlar birkaç il hanki iller bilen varmı hele o gaziantep yattı diyen nerelerde sordu arkadaşın biri ne kadar yattı diye ceva yok
Selçuk bey ordulumusunuzYa ne zaman yatar maaşlar burası siyaset yeri deyil konuyu kapatın bu gece yatan il olursa yazın,
Ya niye bu kadar korku çekiyorsunuz ki anlamadım yatmamasi için bir neden yok yani sistemler duzeltiliyordur.evet hepimizin ihtiyacı var ona göre taksiti olan var kirası olan var fakat ödeme tarihleri 1 ve 30 arSeptik bey hangi iller yatmış bir bilginiz varmı
hayır yatmamış izmirlafı geçen derken isimlerini bilmiyormusun sen yılma İzmir de yatmış sen çekmedinmi paranı
bayramda 7 sinde yatmışdıya (iyiki yattı) şimdi hani günler arada uzadı ya ödemeler kiralar ya nası olacak diyoruz herkezin sıkıntısı o arkadaşım oYa niye bu kadar korku çekiyorsunuz ki anlamadım yatmamasi için bir neden yok yani sistemler duzeltiliyordur.evet hepimizin ihtiyacı var ona göre taksiti olan var kirası olan var fakat ödeme tarihleri 1 ve 30 ar
İnşallah...daha henüz bişey yokkk...nasıl bir kurumsal arızaymış cözemedim...Arkadaşlar allahın rahmet bereketi üzerinize olsun inşallah bu hafta yatar allah emanet olun
Valla bizi düşünen mi var kardeşim..bayramda 7 sinde yatmışdıya (iyiki yattı) şimdi hani günler arada uzadı ya ödemeler kiralar ya nası olacak diyoruz herkezin sıkıntısı o arkadaşım o
Valla benim hiç umudum yokk1.30'a kadar yatsa bari
onu düşünen var mı ki olsa zaten her sene aynı şeyi yapmazlarbayramda 7 sinde yatmışdıya (iyiki yattı) şimdi hani günler arada uzadı ya ödemeler kiralar ya nası olacak diyoruz herkezin sıkıntısı o arkadaşım o
Git başka yerde oyna hadsizTerbiyesizlik etme sen haddini bil avrupa birliği sosyal devletsin madem gereken yardımları yap demeseydi alırındın sosyal yardım sen. Haline şükret sabır deyip oturturlardı yerine. Ayrıca devleti eleştirmek kimsenin haddine değil, eleştiri insanları fakirliğe itip çaresiz bırakıp sabır şükür deyip saraylarda yatıp kalkan 3- 5 maaşlı devleti idere etmekten aciz ben yaptım oldu diyen yönetimdir, bu yönetimde devlet değildir devlet baki kalır yönetim değişir. Bu sosyal yardomlar hangi sebepten verilmeye başlamış bir araştır cahil cahil konuşma. Tepedekileri sizin gibiler kutsallaştırdıkça ezilen fakir fukara oluyor. Bu millet bıktı sizin gibilerden.