AnkaraTabiki Niğde 51
AnkaraTabiki Niğde 51
Yok yatmadı diğer arkada bulunduğunuz ili yazın demiş bende ankara yazdım keşke yatsaydıAnkara yazmışsın yattımı yoksa
Bizdede yok henüzBakan Derya yanık
Sultanbeyli
Yatan il varmiBizdede yok henüz
Hafta sonu boşuna beklemeyin yatmazYatan il varmi
Ugrayacaksin bizde hep 13 cumartesiye denk gelse de yatıyorduBursa ayın 15 i pazara bile denk gelse hafta sonuda olsa yatıyor bakalım hüsrana uğrucazmı.
İnş pazartesi hepsi bir yatar belki her yer aynı gün yatsın diye çalışma yapiyordurlarUgrayacaksin bizde hep 13 cumartesiye denk gelse de yatıyordu
E devlet yine aynı geçen ayın bilgileri varDevlette sistemi kapatıp açtılar. Galiba artık güncelleyecekler.
E devlet
Geçen yıllar böyle bir çalışma vardı sanırım her şehir aynı gün yatsın diye belki onumu devreye koyacaklarMersin' de 20 sinden sonra yatacakmis ayin sonuna doğru...
Doğru. Bi ara kapattılar, güncelleyeceklerini sandım.E devlet yine aynı geçen ayın bilgileri var
Tesekkurler Yahya bey en açıklayıcı siz yazmışsınız. Allah borcunuzu ödeme kolaylığı versin insallahdün banka kağıtlarıyla sosyal hizmetlerine gittim annemi kefil gösterip 27500 tl kredi çekmişim maaştan dolayı ayın 17 si gösterdiğimi belgesiyle gösterdim nette geç yatacak diye yazıyolar dedim tuğrul bey mütezazi insandı telnomu aldı ayrıca bana 1500 tl kredi taksit parasını borç olarak verdi nezaman yatabilir diye msj atılcağına söz verdi
saat 11 de gelen mesaj şu bu ayki yaşanan güncelleme sıkıntısından dolayı istanbul 08.2022 Evde Bakim odemeleri 15.08.2022.16.08.2022 tarihleri arasinda T.C. Ziraat Bankasi hesaplarina aktarilacaktir sıkıntı devam etmesi halinde 20.08.2022.25.08.2022 tarihleri arasinda a.ç adına hesabına aktarılacaktır iyi günler dileriz
dileğim ayın 15 i olur en azından 16 sı olsun bari
1400 küsüratlı bankamatiğe yatırıyom 1100 küsüratlı gösteriyo anlıycan sakın kredi çekmeyin bu zamanda ben çektim ama neler çektiyo insana bu arada yüce ALLAH razı olsun yardımcımız olsunTesekkurler Yahya bey en açıklayıcı siz yazmışsınız. Allah borcunuzu ödeme kolaylığı versin insallah