vallahi kardeşim böyle oldu bu ay bilmem e devlette bile geçen ayın maaşı gözüküyorBen bu gece bekliyorum yatmasını illerin mesela İzmir'i bekliyorum İzmir 13 te alıyorduk oda cumartesi ye tekabül ediyo cumadan almamız lazım
vallahi kardeşim böyle oldu bu ay bilmem e devlette bile geçen ayın maaşı gözüküyorBen bu gece bekliyorum yatmasını illerin mesela İzmir'i bekliyorum İzmir 13 te alıyorduk oda cumartesi ye tekabül ediyo cumadan almamız lazım
Arkadaşlar ben ankara etimesgut sosyal hizmetleri aradim maaşlar ne zaman yatacak diye sordum onlarda ayın 13ü ile 20si arası dediler normalde her ayın 13nde alırım evde bakım maaşınıbu ay para yatmazsa faturada odeyemeyiz
Gece yatmaya başlar telaş yok
GelmediTelefona msj gelen varmı bana 20 25 Ağustos tarihinde ziraat bankası.na yatacak diye msj geldi
Bu ne?Doğan Bey, Evde bakım maaşlarının hesaplara aktarılması ile ilgili net bir tarih bilgisi tarafınıza paylaşamamaktayız. Yoğunluk sebebiyle bölgesel bazlı değişkenlik görülebilmektedir. Belirli aralıklarla hesaplarınızı kontrol etmenizi veya Sosyal Hizmet Merkezi ile görüşmenizi rica ederiz.
İl neBu ne?