2022 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaşlar yatması ayın 20/25 ini bulacakmış şimdi aradım sistemsel sıkıntı varmış belliki birileri bu sistemin altında kalacak

Günü belli kardeşim, İstanbul her ayın 13'ün de yatar ve yıllardır hiç şaşmaz, Hafta sonuna dahi denk gelse yine o gün yatar.
Bizim İzmir'de yatıyor. Sastigi çok oldu genelde 13 te yatıyor bizimde
Günü belli kardeşim, İstanbul her ayın 13'ün de yatar ve yıllardır hiç şaşmaz, Hafta sonuna dahi denk gelse yine o gün yatar.
İlle ayrı günlerde yatması bile bı maaş olmadığının kanıtı . Memur maaşı ilklere goremi yatar yoksa tüm Türkiye'de aynı andami mi . Neyse hayırlı günler herkese
Bizim İzmir'de yatıyor. Sastigi çok oldu genelde 13 te yatıyor bizimde

İlle ayrı günlerde yatması bile bı maaş olmadığının kanıtı . Memur maaşı ilklere goremi yatar yoksa tüm Türkiye'de aynı andami mi . Neyse hayırlı günler herkese
İllere göre yatması bile bı maaş olmadığının kanıtı. Resmi olarakta sosyal yardım die geçer m yeterlimi

Haber sitelerinde temmuz zammı ile ilgili haberlerde evde bakım aylıklarının her ayın 15 ile 30 u arasında ödenir deniliyor. Demekki bundan sonra ödemeler bu şekilde olacak şekilde ayarlanmış

Haber sitelerinde temmuz zammı ile ilgili haberlerde evde bakım aylıklarının her ayın 15 ile 30 u arasında ödenir deniliyor. Demekki bundan sonra ödemeler bu şekilde olacak şekilde ayarlanmış
Yok öyle bir dava. Bakanlığın belirlediği tarih 14
Yok öyle bir dava en fazla 2 yada 3 gün geç yatar alıştık artık zam geleceği hep böyle oluyor zaten bakanlığında belirlediği tarih her ayın 13 ile 20 si arası. Kulaktan dolma bilgilere inanmayin artık.

Cep telefonunuza mesaj mı geldi? Geldiyse ilk defa duyuyorum bu uygulamayı. Bende İstanbul dan takip ediyorum. E devlette 6. Ay güncel. Herkeste bu durum aynı sanırım. Bekleyip göreceğiz. Hayırlısı olsun inşallah.
para ilk önce hesapda görünüyo günü geldiğindede çekiyosun her ayın kaçında çekiyosan parayı ile göre değişir ben her ayın 15 i ile 20 si arası alıyorum parayı matikten ankara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri