Bende ankara'da oturuyorum her ayın 13'de çekiyorum hiç şaşmıyor günüpara ilk önce hesapda görünüyo günü geldiğindede çekiyosun her ayın kaçında çekiyosan parayı ile göre değişir ben her ayın 15 i ile 20 si arası alıyorum parayı matikten ankara
Bende ankara'da oturuyorum her ayın 13'de çekiyorum hiç şaşmıyor günüpara ilk önce hesapda görünüyo günü geldiğindede çekiyosun her ayın kaçında çekiyosan parayı ile göre değişir ben her ayın 15 i ile 20 si arası alıyorum parayı matikten ankara
20/25 arası yatacak diye biz değil sosyal hizmetler söylüyor sanami inanalım yoksa sosyal hizmetlere miYok öyle bir dava. Bakanlığın belirlediği tarih 14
Yok öyle bir dava en fazla 2 yada 3 gün geç yatar alıştık artık zam geleceği hep böyle oluyor zaten bakanlığında belirlediği tarih her ayın 13 ile 20 si arası. Kulaktan dolma bilgilere inanmayin artık.
Onla alakası yokda.bazen böyle olabiliyor güncellemelerden dolayı filanGeçen ay bayram dolayısı ile bir hafta erken yatmıştı aylıklar. Onun için bu ay bir hafta geç yatabilir mi aylıklar?
İnşallahZor zamanlardan geçiyoruz perişan olacağız vereceğimiz yerler var gece yatmaya başlar inşallah
önümüz seçim boş veeeeerNeyin sosyal devleti bu? Kendi halkını muhtaç olan insanları mağdur eden bir anlayış.sistem güncellemesi vs yalan dolan bilmediğimiz ne var ? Allah bilir. 10 yıldır bakım maaşı alıyorum böyle saçmalık görmedim. Sisteminiz zaten çökmüş vs vs. Yazık insanları zor durumda bırakıyorsunuz ABV
kurban bayramdan önce öedenen maaşı gösteriyor orda yani haziran maaşı temmuz maaşı bu ay alaçaz6 ay gözüküyo ama alınan para 7 .ay diyo nasil bir sistem birde iki kardesim icin aliyorum 1 tanesi gozukuyo e devlette