2022 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sistem yok arkadaslar bakanlik sistem guncelemesi yapiyor 3 dort defa kurumu aradim zorunlu bakici degisikii icin muraacaata bulundum kurumu aradim dosyalar birikmis sisteme giris yapamiyorlar.

Yok öyle bir dava. Bakanlığın belirlediği tarih 14

Yok öyle bir dava en fazla 2 yada 3 gün geç yatar alıştık artık zam geleceği hep böyle oluyor zaten bakanlığında belirlediği tarih her ayın 13 ile 20 si arası. Kulaktan dolma bilgilere inanmayin artık.
20/25 arası yatacak diye biz değil sosyal hizmetler söylüyor sanami inanalım yoksa sosyal hizmetlere mi

Çok bekleyeceğiz yatmaz bu herşey çok pahallı maaşı yatırana kadar alacağımız para yok olur buhar olur ğider allah yardımcımız olsun inşallah

Neyin sosyal devleti bu? Kendi halkını muhtaç olan insanları mağdur eden bir anlayış.sistem güncellemesi vs yalan dolan bilmediğimiz ne var ? Allah bilir. 10 yıldır bakım maaşı alıyorum böyle saçmalık görmedim. Sisteminiz zaten çökmüş vs vs. Yazık insanları zor durumda bırakıyorsunuz ABV

Neyin sosyal devleti bu? Kendi halkını muhtaç olan insanları mağdur eden bir anlayış.sistem güncellemesi vs yalan dolan bilmediğimiz ne var ? Allah bilir. 10 yıldır bakım maaşı alıyorum böyle saçmalık görmedim. Sisteminiz zaten çökmüş vs vs. Yazık insanları zor durumda bırakıyorsunuz ABV
önümüz seçim boş veeeeer

6 ay gözüküyo ama alınan para 7 .ay diyo nasil bir sistem birde iki kardesim icin aliyorum 1 tanesi gozukuyo e devlette

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık: “500 milyon TL bütçeyle anaokuluna ya da ana sınıfına gidecek 1 milyon çocuğumuza destek olacağız.”
Şöyle bir açıklama yapılmış

Ben bu gece bekliyorum yatmasını illerin mesela İzmir'i bekliyorum İzmir 13 te alıyorduk oda cumartesi ye tekabül ediyo cumadan almamız lazım 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri