2022 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim bakim maaşıda zamsız görünuyor e devlette neden acaba Antalya 08.07.2022 diye alinacak tarih görünuyor 2.354 diye sizlerde de böylemi ?

Bizim bakim maaşıda zamsız görünuyor e devlette neden acaba Antalya 08.07.2022 diye alinacak tarih görünuyor 2.354 diye sizlerde de böylemi ?

ankara
evet bendede aynı ben her ayın 15 i ile 20 si arasında çekiyorum parayı ordaki miktar eski maaş yeni gelen zamla birlikde 3300 olacak sizde her ayın kaçında çekiyosanız o tarihde gidin e devlet geriden geliyo ordakine aldanmayın
ankara
evet bendede aynı ben her ayın 15 i ile 20 si arasında çekiyorum parayı ordaki miktar eski maaş yeni gelen zamla birlikde 3300 olacak sizde her ayın kaçında çekiyosanız o tarihde gidin e devlet geriden geliyo ordakine aldanmayın
evde bakım parası benimki engelli aylığı değil yanlış bilgi verip yanıltmıyım

Evet bende de aynı geçen ayın görünüyor
Bakici annem vefat etti bakici degisikligi icin muraacaat ettik bu ay ki maasi alirmiyim bu ayki maas yatarmi
Başınız sagolsun annenizin baktığı gün kadar alırsınız bu ay sonkez diyelim 25 de vefat etti 24 günlük alıyorsunuz benimde abim vefat etti ocak ayında aynı şeyleri yaşadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri