2022 Ağustos Ayı Evde Bakım Maaşı Yatan İller Listesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erciyes01

Üye
Üye
Katılım
May 20, 2015
Mesajlar
76
Tepkime Puanı
1
Puanları
8
Kayseri 25 de kesin degil ama
 

mert

Üye
Üye
Katılım
Kas 15, 2011
Mesajlar
804
Tepkime Puanı
181
Puanları
43
Yaş
52
Terbiyesizlik etme sen haddini bil avrupa birliği sosyal devletsin madem gereken yardımları yap demeseydi alırındın sosyal yardım sen. Haline şükret sabır deyip oturturlardı yerine. Ayrıca devleti eleştirmek kimsenin haddine değil, eleştiri insanları fakirliğe itip çaresiz bırakıp sabır şükür deyip saraylarda yatıp kalkan 3- 5 maaşlı devleti idere etmekten aciz ben yaptım oldu diyen yönetimdir, bu yönetimde devlet değildir devlet baki kalır yönetim değişir. Bu sosyal yardomlar hangi sebepten verilmeye başlamış bir araştır cahil cahil konuşma. Tepedekileri sizin gibiler kutsallaştırdıkça ezilen fakir fukara oluyor. Bu millet bıktı sizin gibilerden.

İki gündür her yazıyı okudum herkes halinden gayet mutlu sadece yazı yazarak yattı veya yatmadı tartışması yapılıyor bir millet vekilinin maaşı ertelendiğini duydun mu bayram öncesi tüm illere herkese anında nasıl maaş yattı ? her şey onların elinde üç beş saatte hal olacak bir durum bu sistemler teknoloji öyle bir geliştiği anlatamam işlerine geliyor aile bakanı evinde keyif yaparken insanlar burada yarın ne yaparız diye düşünüyorlar hiç kimse kusura bakmasın kaç gündür buraya boşu boşuna yazıyorsunuz twitter derya yanık hesabına herkes yazsaydı şimdi sorun çözülürdü ama işlerine gelmiyor bu konuyla pek ilgilenmiyorlar dünya umurlarında değil sistem ne zaman olursa hesabı yapmışlar kimse net bir şey bilmiyor derya yanık gerçekten vatandaşı düşünseydi yeni sistemle uğraşan personele 2 günde olayı çözün diye talimat verseydi bu iş çoktan çözülürdü umurlarında değil BAYRAM ÖNCESİ 3 GÜN ÖNCESİNDE EVET BAKIM MAAŞLARI YATACAK KARARI ÇIKIYOR 3 GÜNDE HEMEN HESAPLARA YATIYOR MEMUR POLİS EMEKLİ ENGELLİ BAKIM AYLIĞI PEKİ 10 GÜNDÜR NASIL ÇÖZEMİYORLAR BUNU HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ DEMEK İSTEDİĞİM UĞRAŞAN YOK YAZIKLAR OLSUN AVRUPA ÜLKESİNDE ENGELLİ BİREYLERE ÖYLE BİR ÖNEM VERİYORLAR EL ÜSTÜNDE TUTUYORLAR BİZİM ÜLKEDE İSE NEYSE MAAŞ VEYA AYLIK VEREREK ENGELLİ BİREYLERİ SATIN ALIP SUSTURDUKLARINI SANIYORLAR AVRUPA ÜLKESİNDE 1 ODALI EV ENGELLİ ARABA EVE AİT TÜM FATURALARI DEVLET ÖDÜYOR ÜSTÜNE BİNEK ARABA VERİP MASA BAŞI İŞ SAHİBİ YAPIYORLAR ÜSTÜNE MAAŞ VERİYORLAR :)
öncelikle yorumuz tşler ederim bir konuyada ben eklemek istedim yurt dışımda yaşayan ve bakım maaşı alan bazı tanıdıklarımın kişiler var 1400 eura bakım üçreti alıyor sizin dediginiz gibi a dan z ye kadar bütün ihtiyaçları karşılanıyor
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekerlekli Sandalye
Üst