Yatarsa bilgilendiririmArkadaşım Kocaeli yattimi acaba beni bilgilendirirmisin lütfen rica etsem
Antalya 31.07.2022 diye görunuyor maaşta 3.336 olarak guncellenmiş ama ne zaman yatacak bilmiyorumantalya e devlete bakan oldumu görünüyor mu sizinki
Bende de bakıcı annesi diye yazmıyor bende tedirgin oldum demek ki bir tek bende değilmiş. Bence sistem yenileniyor ve aksaklıklar devam ediyor. Önümüzdeki ay herşey düzelir umarımNeden bakıcının yakınlığı yazmıyor anlamadim anlayan varsa cevaplasın
Bende böyle şu an yatmış çektim ben gecen haftaParayı çeken arkadaşlar e-devlet te en son alınan ödemenin tarihi ne yazıyor acaba cevaplarsanız sevinirim
Herkezde aynı bende çekmedim daha yani daha yatmadı benim ManisaParayı çeken arkadaşlar e-devlet te en son alınan ödemenin tarihi ne yazıyor acaba cevaplarsanız sevinirim
Antalya 31.07.2022 diye görunuyor maaşta 3.336 olarak guncellenmiş ama ne zaman yatacak bilmiyorum
Kocaeli evde bakım maaşı yatmış arkadaşlarAntalya evde bakım maasi yatmıştır hayırlı olsun inşallah
Arkadaşım maaşlar hesaba geçmiş hayırlı olsunKocaeli ses ver yatır artık maaşı beklemekten çok bunaldik
Antalya yatti biginizeKonya....hala yokkk kardeşim...cuma dediler haniii neredeee
Valla neden dalga geceyim ki kilis de güneydoğu ama suana kadar yatmadiDalgamı geçiyorsunuz herhalde Van'da Bir şey yok daha yoksa doğu dediğiniz Uzak Doğu mu