Antalya ses verrrr bir biz kaldık ya gerçekten canımızdan bezdik kardeşim bu ayHatay ses ver heryer yattı biz kaldık yaaaaaaaaaaaaaa
Azad çok üzüldüm annen vefat edip nüfus dan düşünce hesapları kartları kapanmış demekki bu durumda haklarını alamazmisin acaba belki bir bilen yol gösterirBakicim annem gecen ay vefat etmisti az once atm ye gittim bankamatik kartini atm ali koydu maas yatmismidir yatmissa nasil cekebilirim
Sosyal hizmetleri aradım sorun yok e devlet bakmayın siz daha guncelleme yapılmadı antalya için dedi ama hayırlısı ile yatarsa içim rahatlayacakHer il aynı yatmıyor illerin yarışı yattı
Sizin maaşınız yenimi bağlandı yada bakıcımı değişti yada raporunuz sureliydi en iyisi sosyal
Dalgamı geçiyorsunuz herhalde Van'da Bir şey yok daha yoksa doğu dediğiniz Uzak Doğu muKilis de yatmadi hâlâ
Bence gidin yeni adresi bildirinAntalya tuhaf bende adres değişikliği için aradım sisteme düşer gelmenize gerek yok dediler inş sorun çıkmaz diye korkuyla bekliyorum
Arkadaşım benim hesabımda henüz bir şey yok. Fakat e devlet bende hata veriyor senin e devlet de nasıl görünüyorKOCAELİ yattimi arkadaşlar gerçekten zor durumda kaldım bu ay neden böyle oldu valla kiramı veremedim Kocaeli yatarsa bilgilendirirmisiniz lütfen rica ediyorum
Bu ay temmuzun ödemesini alıyoruz ondanBizde maaş ğüncel ama 07/31/2022 eski ama para 3336 tl olarak ğöteriyor anlamadık bu işten hatay nezama yatacak