mardin evde bakım maaşı yatmış
Manisa ödeme tarihi 31 temmuz olarak güncellenmişManisa e devlette güncellenmiş 3.336 lira
Hemşom yattı paralarAfyon yattimi
aynen doğru yarım yarım iş yapıyorlarManisa ödeme tarihi 31 temmuz olarak güncellenmiş
Sen çektinmi paranıArkadaşlar biz de Temmuz maaşını aldık ödeme normal ama bakıcı yakınlığı gözükmüyor nedeni nedir sizce sizde de öyle mi
EvetSen çektinmi paranı
Benim edevlette aynı görünüyor senin paylaştığın gibi, bitiş tarihi 31 temmuz olarak para yatmışmı oluyor şimdi çekebilirmiyiz ki
Allah yardımcınız olsun bende anneme abime ablama bakiyorum 25 senedir sacda beyazlar halinde kalmaz canım çok zorDün gece bi ara ben de gördüm edevlette ama artık görünmüyor. Antalya'dayım. Benim hesabıma yatan birşey yok. Bu arada geçen beni biri aradı sosyal hizmetlerden diye sorular sordu bişey demedi. Üzermizde iki araaç görünyor biri 1990 model lada bir tane de eski hurda var çalışmayan trafikten düşüremedik. O yüzden korkuyorum kesilmiş olabilir diye. Herkesin Allah yardımcısı olsun. Kesinlikle bu maaşa güvenmemek lazım ama neredeyse 20 senedir anneme bakıyorum küçük bir çocuktum beyaz saç nedir bilmezdim artık çöktüm yaşlandım bir tane siyah saç kalmadı. Tek başına bakmak çok zor yatalak hastaya bu maaştan evimin kirasını veriyorum geçiniyorum. Kesilirse biteriz.
Bide annem diyaliz hastasi kalp yetmezligi var ileri derece kemik erimesi var 83 yaşında destekle kalkiyo vede bezliyorum bu halde kismi bagimli cikiyo raporu evde 3 hastam var 2 maasini veriyolar ve asansorsuz evimiz 4 uncu kata adam tuttum annemi indiriyolar bindiriyolar diyalize giderken nasil yapacam bilemedimmgercekten zorAllah yardımcınız olsun bende anneme abime ablama bakiyorum 25 senedir sacda beyazlar halinde kalmaz canım çok zor
Mert zonguldak yattimiSen çektinmi paranı
Benim edevlette aynı görünüyor senin paylaştığın gibi, bitiş tarihi 31 temmuz olarak para yatmışmı oluyor şimdi
ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim helal olsun sizede hayırlı evlat olmaya devam edin Rabbim güç kuvvet versin ALLAH a emanet olunuzAllah yardımcınız olsun bende anneme abime ablama bakiyorum 25 senedir sacda beyazlar halinde kalmaz canım çok zor
Bide annem diyaliz hastasi kalp yetmezligi var ileri derece kemik erimesi var 83 yaşında destekle kalkiyo vede bezliyorum bu halde kismi bagimli cikiyo raporu evde 3 hastam var 2 maasini veriyolar ve asansorsuz evimiz 4 uncu kata adam tuttum annemi indiriyolar bindiriyolar diyalize giderken nasil yapacam bilemedimmgercekten zor
Yatmadı galiba yoksa Zonguldak yattımıMert zonguldak yattimi
Maaş yattı ama nasıl çekeceğini bilmiyorumBakicim annem gecen ay vefat etmisti az once atm ye gittim bankamatik kartini atm ali koydu maas yatmismidir yatmissa nasil cekebilirim