Dün aradım sa
Ben dün aradım salıya kadar yatacakmışManisa dan haber var mı ne zaman yatacakmış
Ben dün aradım salıya kadar yatacakmışManisa dan haber var mı ne zaman yatacakmış
Manisa'da yatmadı salıya kadar yatarmışÖnce dedik yatmadı sonra küçük iller sonra dedik doğu şimdi bir çok büyük il yattı Antalya hangi kategoride acaba yatmıyor bir türlü unuttular galiba
Evdebakim parası. Co.danyılma nereden ögreniyorsun bunları diger grup neresi bizede söylersen sevinirim yılma nereden ögrendigini bizede söyle lütfen
TSK HemşinAfyon ne zaman yatacak bilgisi olan varmi
Yok hemso yatmadiAfyon yattimi
Her il aynı yatmıyor illerin yarışı yattıBiir Saat Önce Aradım Fazla Bılgi Vermiyorlar.
MANISA Gece 12 den Sonra veya Yarın Hesabınızı bakınız dedi Bakalım Belki Her iL Aynı Anda Yatar.
Sizin maaşınız yenimi bağlandı yada bakıcımı değişti yada raporunuz sureliydi en iyisi sosyal hizmetleri arayınBende 2905 tl yazıyor e devlette ne anlama geliyor bilen cevaplarsa sevinirim
Önce dedik yatmadı sonra küçük iller sonra dedik doğu şimdi bir çok büyük il yattı Antalya hangi kategoride acaba yatmıyor bir
Bekliyoruz malesef yaa yatmadi bir türlüÖnce dedik yatmadı sonra küçük iller sonra dedik doğu şimdi bir çok büyük il yattı Antalya hangi kategoride acaba yatmıyor bir türlü unuttular galiba