Kilis de yatmadi hâlâHay masaallah bütün doğu bölgeside yatmış
Kilis de yatmadi hâlâHay masaallah bütün doğu bölgeside yatmış
8-10 senelik sayfa üyesiyim Muğla yattı...
Bakım maaşı ve ilgili sorulara @UGUR89 arkadaşımız bakıyor, kendisi ilgilenecektir.@septik yatan yerleri listeleyelim müsait olunca size zahmet
1- Batman 2- Sivas 3- Osmaniye
4- Kars 5- Muğla 6- Bilecik
Şu ana kadar yatan iller bunlarmis.
Bu illerden olanlar teyit edebilir mi acaba ?
bende sorun var banka hesabımda görünmüyor direk kartla cekiyoruz eskiden görünıyordu ama suan hıc bı yerde gorunmuyor bakıye sıfır yazıyor bankamatıge gittigimiz zaman orda gorunuyor tesekkur ederım bılgı ıcıntamam hesabınıza girdiğinizde ilk ekranda hesabınızda olan parayı görürsünüz zaten hesap hareketlerinde ise kimden yatırıldığına bakarsınız
sizde böyle bir ekran çıkmıyor mu bakınız orada ne kadar para var yazıyor hesaba girdiğimde ilk ekran bubende sorun var banka hesabımda görünmüyor direk kartla cekiyoruz eskiden görünıyordu ama suan hıc bı yerde gorunmuyor bakıye sıfır yazıyor bankamatıge gittigimiz zaman orda gorunuyor tesekkur ederım bılgı ıcın
Ankara yattıAdaşım ben Ankara değilim benim Manisa yatmadı daha
darısı yatmayan il varsa onlaraAnkara yattı
ankara yatmış ben çekdim bilginizeAnkara hala yatmamış...
Konya....hala yokkk kardeşim...cuma dediler haniii neredeeeArkadaşlar herkes kendi bulunduğu ilin Aile ve Sosyal hizmetler il müdürlüklerinin sosyal medya hesabını takip etsin ödenekler aktarıldığında paylaşım yapıyorlar
Osmaniye
Batman
Giresun
Çankırı
Bitlis
Balıkesir
Sivas
Muğla
Şuan üstte yazılı illerin Aile ve Sosyal hizmetler il müdürlükleri ödeneğin hesaplara aktarıldığını paylaşmış
Benim ki sistem hatası veriyor sizin ki veriyor mu acaba arkadaşımKonya....hala yokkk kardeşim...cuma dediler haniii neredeee
E devlette den bakıncaBenim ki sistem hatası veriyor sizin ki veriyor mu acaba arkadaşım