E-devlet'ten bakınca Benimki de aynı sistem hatası veriyor göstermiyor Dün açıktı bugün kapalı sistem hata diyorBenim ki sistem hatası veriyor sizin ki veriyor mu acaba arkadaşım
E devlette den bakınca
E-devlet'ten bakınca Benimki de aynı sistem hatası veriyor göstermiyor Dün açıktı bugün kapalı sistem hata diyorBenim ki sistem hatası veriyor sizin ki veriyor mu acaba arkadaşım
E devlette den bakınca
Edevlete düşmüş yataçak galibaaaKocaeliden haberi olan varmı lütfen
Neden bakıcının yakınlığı yazmıyor anlamadim anlayan varsa cevaplasınEdevlete düşmüş yataçak galibaaa
Benimkide yazmıyor...yeniledikleri için olabilir miii acabaNeden bakıcının yakınlığı yazmıyor anlamadim anlayan varsa cevaplasın
Yok kardeşim yok...E-devlet e düşmüş ama.gunu yazmiyor
Bu geçen ayEdevlete düşmüş yataçak galibaaa
E devlet hata verıyo 47 47 Bakiye yazıp mesajla yada ziraat mobilden bakın hesaplarınızaBenim ki sistem hatası veriyor sizin ki veriyor mu acaba arkadaşım
E devlette den bakınca
Bende baktım şimdi e devlette güncellenmiş bende bakicini adi var ama ben kızıyım mesela kızı yazıyordu o yok sadece yatsaydi hayırlısıyla perişan ettiEdevlette maaşlar güncellenmiş ama ödeme günü yok birde bakıcının adıda yazmıyor belki ilerki aylarda düzelir
Bende de 7 inci ay ama 3336 tl yazoyor yatmışmı oluyor şimdi buBu geçen ay
Antalya tuhaf bende adres değişikliği için aradım sisteme düşer gelmenize gerek yok dediler inş sorun çıkmaz diye korkuyla bekliyorumDün gece bi ara ben de gördüm edevlette ama artık görünmüyor. Antalya'dayım. Benim hesabıma yatan birşey yok. Bu arada geçen beni biri aradı sosyal hizmetlerden diye sorular sordu bişey demedi. Üzermizde iki araaç görünyor biri 1990 model lada bir tane de eski hurda var çalışmayan trafikten düşüremedik. O yüzden korkuyorum kesilmiş olabilir diye. Herkesin Allah yardımcısı olsun. Kesinlikle bu maaşa güvenmemek lazım ama neredeyse 20 senedir anneme bakıyorum küçük bir çocuktum beyaz saç nedir bilmezdim artık çöktüm yaşlandım bir tane siyah saç kalmadı. Tek başına bakmak çok zor yatalak hastaya bu maaştan evimin kirasını veriyorum geçiniyorum. Kesilirse biteriz.