Zaten sizin ki doğru gösteriyor bende hiç gözükmüyor ne yeni nede eskiBu ay temmuzun ödemesini alıyoruz ondan
Zaten sizin ki doğru gösteriyor bende hiç gözükmüyor ne yeni nede eskiBu ay temmuzun ödemesini alıyoruz ondan
Aynen kardeş benimde sistem hatası diyor bakım parası da yatmadıArkadaşım benim hesabımda henüz bir şey yok. Fakat e devlet bende hata veriyor senin e devlet de nasıl görünüyor
Başınız sagulsun Allah rahmet eylesinDenizli yatmıştır biz son kez aldık canım ciğerim ablam öldü acısı geçmez bu paraya bağlı yaşamayın çok zor oluyor Allah herkesin yardımcisi olsun
Bilgilendirme için teşekkür ederimAynen kardeş benimde sistem hatası diyor bakım parası da yatmadı
istisnalar dışında uzun zamandır hafta içi hafta sonu farketmeden manisa da ayın 13 ünde yatardı.Bu CUMARTESI, PAZAR YATAR MI DAHA ÖNCE YATTI MI BEN MANISA BEKLIYORUM.
Dün görüştüm isimden baktılar sıkıntı yok dediler maaş kesilince hem resmi yazi gelir adrese hemde tel mesaj gelir dedilerBence gidin yeni adresi bildirin
Yok ses halaSamsun dan haber varmı arkadaşlar
Arkadaşım zor durumda kalmanı istemem sen yinede yüzyüze görüş biz il değişikligi yaptık ihmal ettik bildirmeyi maaş zamanı birde baktık yok sonra 3 yıl öncede yan binaya taşındık hemen bildirdim maaş durdu eve geldiler tekrardan evrak falan yeniden bağlandı sen yinede dikkat et derim maaş zamanı zor durumda kalma öyle mesaj kağıt falan gelmedi ikisindedeDün görüştüm isimden baktılar sıkıntı yok dediler maaş kesilince hem resmi yazi gelir adrese hemde tel mesaj gelir dediler
Ankara yatmışSinir oluyorum şu ankaraya hala yatmıyor ankara bütün illeri yatırcak en sona bizi kalıcaz heralde sürekli ziraat mobile bakıpta 0 rakamını görmekten psikolojim bozuldu
Evett yattı perşembe günü darısı yatmayan illerin başınaAnkara yatmış
Sunayca salıya kadar yatar demişti görevli banaManisa hala yok. Hafta sonu sistem güncellemeleri yapılır da ödemeler gerçekleşir mi soru işareti?
Evet şimdi baktım bizimki güncelantalya e devlete bakan oldumu görünüyor mu sizinki
Arkadaşım Kocaeli yattimi acaba beni bilgilendirirmisin lütfen rica etsemArkadaşım benim hesabımda henüz bir şey yok. Fakat e devlet bende hata veriyor senin e devlet de nasıl görünüyor